mám 18 ok.a nezarastám na intímnich miestach a hanbím sa zato ,nemám ani
priatela velmi ma to trápi ,čo by som
mala používat aby som mala aspon trochu
chlpatú ,pomôžte som zúfalá ,dakujem
pomôžte mi velmi prosím
Treba ist ku lekarovi,dat sa vysetrit. Ak je vsetko v poriadku,tak sa tes,ja sa tolko natrapim s tymi mojimi chlpkami!
lebo snom vsetkych zien je byt chlapata ako opica
niektore blondinky tam nezarastaju
No, ale teraz nejde o usetreny cas ani o to, co si pomysli nejaky chlap. Ide o zdravie. Ak je to nejaka porucha, tak je treba zistit, co to je a co sa s tym da robit. Nie je prirodzene, aby zena nezarastala, tak bude fajn zistit, preco to tak je, a ci to neohrozuje zdravie.
...keby si vedela ako ti zavidim ze nezarastas..mas kopec casu usetreneho..
pozri,zeny sa bežne holia uplne na intim.miestach,a vyzerá to,že nezarastáš,ale zarastaš,len si komplet oholena.myslim,ze chlap nezisti,ci nezarastaš,lebo pravdepod.ide o nej.hormonalnu poruchu a dá sa to isto vyriešiť u odborníka/buď rada,že nezarastáš,ako muž,že fúzy a tak,to je horšie!/,alebo si len oholená.ok?klídek:)ale skoč s tým k lekár.
ou, sorry, napisala som nespravne meno - predchadzajuci prispevok je odo mna.
Ahoj, bola si so svojim problemom za doktorom? Nevyznam sa v tom prilis, ale prave nezarastanie na intimnych miestach je jednym zo znakov tzv.testikularnej feminizacie - tzn.ze clovek vyzera navonok ako zena, ale ma muzsky genotyp (chromozomy XY). Ale, ako hovorim, nie som odbornik, takze by som ta nerada zbytocne strasila... Skus zbehnut za obvodnym doktorom alebo gynekologom, aby si mala istotu, ze si OK, neboj, neboli to ;)