Ako sa mam zbavit Rýchlo svalovky pomoooooooooooooooc
Ako sa zbavit svalovky
Ja som v sobotu po sto rokoch hrala volejbal, na piesku, čo je podľa mňa náročnejšie ako klasicky na pevnom povrchu a na druhý deň som si cítila hádam každý sval, ešte aj tie neexistujúce :)) No katastrofa... dnes je už lepšie :) díky bohu
aj ja mam...a asi som si nieco natiahla, lebo uz uplynul týžden a stale ma boli prsny sval a neviem co s tym :(((
Aminokyseliny a vycvicit ju.
no u každého je to iné niekomu pomože opäť namaha danéj partie svalov kde mate svalovku inému teplá voda inému studena a pohyb :) ja som skušal všetko a myslím že najučinejšie je opäť namáhať svaly na svalovku na druhý den sa to sice zhorší ale potom to rýchlo ustupuje :) teplá voda tiež pomáha pointa je v tom aspon takú hodinu v teplom horucom kúpeli :) alebo lieky maste suplementy :)
Octanovy obklad.
V podstate su tu niektore veci dobre popisne od vas. Ano nebyt padavka a proste to vydrzat. Ale inak ja este spomeniem hroznovy cukor, ten pomaha proti svalovici. Lenze ak sa bojite o svoju vahu tak potom by ste asi nemali, lebo sa z neho vraj dost pribera.
Takže v jednoduchosti je sila a veľakrát aj pravda. Ako staré mami vraveli, pravda nepotrebuje zložité vysvetľovanie:o)) Rovnaké je to aj pri svalovici. Studené obklady studená sprcha a zaťať zuby a rozhybať to. Nie je nič lepšie. Žiadna horúca vaňa, nič horúce len to zhorší, rozmasírovať svalovicu môže iba uplný blbec a podobné kraviny čo tu píšete. 90 percent z vás nikdy aktívne nešportovalo, v opačnom prípade si to ani inak neviem vysvetliť.o)))
klín klínom vybiješ...
ale niekedy môže človeka aj horúca kúpeľ doraziť, niekedy opačne.....takisto niekomu pomáha ľadová sprcha...
Acylpyrín alebo paralen...vynikajúce je bankovanie! a ešte si nato dávať kostihojovú masť.
No tak ja vam niečo poviem. Ja som aktívny futbalista. Bol som za školu hrat volleyball a rano som sa citil jak pred chrípkou. Na druhy den som sa nemohol postavit z postele...ale pomohol mi paralen a klud...teraz tu svalovicu ešte citim asi mam aj imunitu oslabenu šak kuknite jak je venku tak sa doma liečim ;)