chcem len či jej liečba je účinná, viem, že je to ďalšia téma, len chcem niečo počuť od cudzieho negatívne al. pozitívne...ďď.
Liečiteľka Anežka z Košíc, poznáte?
bola som dnes u tejto liecitelky anezky a po prvom stretnuti mam s nou dobre skusenosti, nic som nepovedala a zistiila mi setko co aj doktori, az na jednu vec, ktoru oni nenasli... moj ujo na to tiez zomrel, pretoze lekari zlyhali, ja mam to iste a keby nie jej asi skoncim podobne, dala mi nejake lieky, naozaj velmi drahe, ale ak maju pomoct tak cenu nevnimam,...uvidim ci pomozu.... a inak mojej babke takisto bez jedneho jej slova liecitelka povedala setko to co ju trapi, zdalo sa mi to absurdne ale asi je to predsa pravda....
ivka, o tom kaitanovi som aj ja čítala niekde a bolo aj fórum že je riadny oj....ák, ale o tej Anežke som ešte nepočula nič zlé a dnes sa platí za všetko, a my to nezmeníme nik nie je charita...
podla mna opravdivi liecitelia su len ti, ktori to robia bez akeholvek ocakavania odmeny...napr. jedna babka mi odrabala a povedala ze ked chceme mozme jej dat, kolko chceme ale nemusime nic platit a dala nam aj bylinky...a ten kaitan co si tam nahodil pekne 4 ciferne sumy musi byt urcite odbornik..ked si take nehorazne sumy pyta...a este nieco ti co odrabaju nikdy nesluzia na to aby spravili druhým ludom zle..a on tam v tom cenniku ma aj to ze za poplatok rozbije vztah a pod. cize no comment...
mňa neliečila cez telefón a neviem či je aj možné..možno..nepýtala som sa jej na to. Dala mi 4 druhy produktov, či bobuliek, ktoré mi majú pomôcť..užívam aj lieky, kt. mi predpísal kardoiológ a ak ich beriem už cez rok a pol a nevidím veľmi veľkú zmenu a určite nechcem brať tieto chemické lieky od neho celý život tak som hľadala niečo čo mi fakt pomôže...preto som chcela vedieť či je niekto kto u nej bol. Tie lieky od p. Anežky sú na prírodnej čínskej báze. Vyšetrenie prebiehalo asi tak, že zapálila sviečku-kahanček a robila pohyby rukami a očami postupne skúmala moje telo a nakoniec povedala kde sa nachádza u mňa problém-y..tak neviem..ak tu ešte niekto prispeje budem vám vďačná..papa
cez telefon? to je nejake divne. a tomu doverujete?
mne sa zdá že ona lieči aj cez telefon. Určí diagnozu aj lieky.
a cim vsetkym sa zaobera?teda co lieci a ako-akym sposobom?
čontošfálska?
Boli sme u nej asi pred 8 rokmi. Už ani neviem s čím. Ale mi povedala že som tehotná a naozaj som bola - v prvom mesiaci.