ZISTI TO?

Príspevok v téme: ZISTI TO?
zufala

PROSIM POMOZTE MI S OTAZKOU CI GYNEKOLOG ZISTI AKYM SPOSOBOM SOM PRISLA O BLANU.VIEM ZE ZISTI CI SOM ALEBO NEJSOM PANNA ALE ZISTI CI SOM MALA UZ POHLAVNY STIK?IDE MI O TO,LEBO KED HO NIEKTO NEMAL ALE BLANU NEMA/AKO TO VYSVETLI?PROSIM NAPISTE A PORADDTE...A ESTE JEDNA OTAZKA.OD KOLKYCH ROKOV NESMIE GYNEKOLOG POVEDAT AKEKOLVEK INFORMACIE MAME?A MUSI DRZAT LEKARSKE TAJOMSTVO?DAKUJEM VOPRED.

age44

ale podla mna jej ide prave o to, ze zrejme mamu by zaujimalo, ci uz s niekym spala. a ked ju mama za golier uz dotiahne ku gynekologovi, ci ten zisti, ci mala styk alebo nie. a ked tam pride s mamou, tak zrejme sa to ta dozvie, ci ma dvanast alebo patnast rokov

gomez

:))) dievčence, to by som nikdy nepovedal, že aj do takejto témy môžem prispieť svojou troškou :)))))) Doktor, je totižto povinný dodržiavať tajomstvo stále. Je len oprávnený poskytnúť informácie aj bez súhlasu pacienta osobám blízkym, alebo určeným. A tie osoby musia ten záujem najprv mať. Takže, ak zúfalkina mať, mať záujem nebude (teda sa nedozvie že bola na gynde), tak doktor jej to určite dobrovoľne neoznámy. Oki?

lea

Mila zufala, podla vsetkeho mas este dost casu na "pohlavne stiky", venuj sa zatial uceniu a mozno aj trosku slovencine :-). ale vazne, ak si uz mala 15te narodeniny, nebudu sa ta na to vypytovat ani rodicov informovat

SHAKTI

age44 opravujem,ted som si nie ista ci je zakonna hranica momentalne 16 alebo 15 rokov..
pokial uz nie si pod zakonnou hranicou rodicia sa to nedozvedia..

age44

az od 18 mila zufala, dovtedy je za teba zodpovedny pravny zastupca, takze zrejme rodicia.
mamka sa chce presvedcit, ci si s niekym nespala? radsej neklam ani ju, ani gynekologa, budes sa len viac hanbit. a pravda aj tak vyjde najavo.

marketta

Ked ideš prvykrat ku gyn.tak sa ta opyta či si už mala pohlavny styk,alebo nie.Podla toho ta aj vysetri,panny sa vysetruju cez konačnik.ako si zistila,že nemaš blanu?alebo si len zvedava?Nemusi sa dr.čudovat,ani sa nepyta akym sposobom bola porušena,može sa to stat pri jazde na koni a pri sporte atd....takže ak ju nahodou nemas,nemusis vysvetlovat nič.A čo sa tyka mlčanlivosti,ak si to neželaš,tak tvojej mame nepovie nič,teda pokial nemaš 12rokov a niesi tehotna či podobne.