VIEM,ŽE TO LEZIE NA NERVY..ALE PLS..NAPIŠTE

Príspevok v téme: VIEM,ŽE TO LEZIE NA NERVY..ALE PLS..NAPIŠTE
moze sa to stat??

S mojim chalanom uz pravidelne spavam..chcela by som to povedat mame ale nemozem..pretoze by ma zabila..VZDY pouzivame kondom..ale aj tak mam vzdy stresy ked mam dostat menzes ze ci dostanem..viem ze je tam mala sanca ze by som mohla otehotniet...ale moze sa to aj tak stat??naposledy ked smes sa milovali sme si davali pozor..kondom nebol prasknuty..nemozem otehotniet vsak??prosim nepiste blbe odpovede...:-)

eff

ja mam tiez tento problem...viem ake stresy prezivas...ale aj tak si myslim alebo skor dufam, ze pokial by som bola tehotna, tak hadam mam nejake to materinske citenie a tusila by som to..:)

anonymus

pane boze.. co je to za partnera, ktory je taky nesikovny.. ved to sa v podstate nemoze stat.. ja pouzivam kondom, lebo sdudujem 200km daleko od mojej lasky jedinej a preto nema zmysel, aby brala HA. Ked si to chces poistit, tak pouzivajte kondom a nech partner pred vyvrcholenim vytiahne, tot vse.. este existuje taka prva pomoc, co tiez nie je na zahodenie.. hned po sexe nech sa babenka ide pekne vysprchovat, tak pol az celu minutku.. dobre vyplachne a to este zvysi to percento.. dakujem za pozornost hh

abrakadabra

ja tiež kondómom neverím, odkedy nám s priateľom praskol(zobrala som postinor), mám z toho stresy a používam HA.

jaja

Mne kondom praskol a ostala som tehotna nato by som sa nikdy viac nespoliehala je to kravina tie kondomy......tak ale ne kazdemu sa to musi stat

inuška

Moja, stať sa môže všetko, treba si dávať pozor, ak nechceš byť maminou.Prajem vela šťastia a lásky, papa