ahoj mozem mat varikoleku na obidvoch vajciach?? mam nieco wo vajciach su to ako zily neviem na isto a chcel by som este vediet ze keby ze mam nador tak mam uz nejake priznaky po 2rokoch?a boly ma aj slepe crevo a malicek na nohe ale uz dost dlho nechapem pomoc
varikoleka
Pocuvaj, ale uz ma neserkaj, coze si doktor, aby si vedel, ci ti ich vyberu vsetky alebo nie a ci sa to da??? Cim dlhsie to budes odkladat, tym pre teba horsie.Naposledy ti hovorim, ze nic ti neodrezu, nemusis sa bat.Zakrok sa robi v celkovej anesteze.
Co ti uz naozaj šiši???? Nebud smiesny. Vyberu ti len nefunkcne zily a tym to pre teba hasne.
Ale co sa bojis, urcite to mas to iste...
Chasos nebud maly....preco by ti mali zobrat vajcia? Odstrania ti z nich tie nefunkcne zily a frcis normalne dalej. Inak neliecene to vedie az k neplodnosti, takze ti radim, chod co najskor k urologovi, pretoze ak to budes stale odkladat, raz ta tam ta bolest dozenie.
Netreba mysliet hned na to najhorsie. Preco si myslis, ze to musi byt hned nador?? Moj manzel mal varikokelu na oboch semennikoch a zije. Je po operacii 4 roky a citi sa velmi dobre, uz ho nic neboli a netaha.