Je to normalne :( ?

Príspevok v téme: Je to normalne :( ?
havino

je normalne aby ma pocas ovulacie boleli vajecniky?teda najma ten pravy?tento mesiac to bolo skoro 2 dni.minuly mesiac ma pocas ovulacie na mieste vajecnika len pichlo a potom uz nic a tento mesiac az 2 dni :(.a navyse je to stale ten isty vajecnik...sak oni by sa mali striedat,nie? predtym som taketo nikdy nemala.som cerstvo po prehliadke u lekara a vravel ze na ultrazvuku vidi na vajecnikoch nejake zacinajuce cisticke struktury.moze to byt z toho?

janulka79

ja som mala zapal mocovych ciet a dost ma bolelo brucho, zapal ustupil a teraz ma boli lavy vajecnik, teda dufam ze je to ono, a tiez sa da povedat ze som v strede cyklu, je to normalne, nikdy predtym ma to takto nebolelo...

Kachita

mna tiez bolia vajecniky pocas ovulacie a vzdy iba jeden, zvacsa lavy. Niekedy mam pocit, ze som prechladla a potom mi dojde, ze som v strede cyklu. No niekedy je ta bolest akoby som bola chora a pritom ide len o hormonalnu zalezitost. Akoby menstruacna bolest mi nebola nadostac, musim este pocas cyklu nieco odtrpiet :)

havino

no prechladnuta nie som,akurat som dobrala antibiotika lebo som mala zapalene dutiny.ked som bola u lekara to bolo cerstvo po menstruacii cize som nevedela ze ma tento mesiac budu tak bolet pri ovulacii vajecniky,inak by som sa ho spytala,to je jasne :)

marketta

može to byt stoho,alebo si niejaka prechladnuta a mas niejaky zapal,mala si sa porozpravat so svojim dr.ten ti najlepsie povie čim to je.nato predsa mame nasich gyn,aby nam poradili a pomohli,ked nas niečo trapi a boli.

Najčítanejšie články