Chcem este kojit ale stracam mlieko. Syn ma 3 mes. Poradte co robit
chcem kojit
Ahoj Alinka, ešte kojíš? Ak áno, tak ti blahoželám a chcem ti poradiť, nakoľko ja mám 8 a pol mesačného synčeka a kojenie sme ukončili pred týždňom a je mi z toho strašne smutno.Ja som urobila najväčšiu chybu, že som dala malému dudlík a ešte väčšiu, že keď som mala málo mliečka a on málo priberal, tak som ho dokrmovala fľaškou. Nedokrmuj ho na fľašku lebo vám to skrachuje tak ako mne. Trápim sa preto, ale mne začal odmietať prsník a dožadoval sa fľašky. Podľahla som, lebo také veľké bábvo ťažko prehovoríš. Už môj prsník nemal týždeň a považujem to za stratené. Samozrejme musíš dodržiavať všetky zásady, čo sa týka tekutín a zdravej stravy, kľud, žiaden stres a budeš kojiť aj do dvoch rokov.Veľa šťastia. a napíš ako sa darí.Iveta
Lecitin odblokuva mliecne zlazy od tukov , cim sa moze zvysit produkcia mlieka.
1 lyzica granulatu(cisty lecitin) da sa rozvarit v polievke alebo omacke, nezmeni chut.
-odkaz odstránený-
skus tento caj
pite veľa melty (biel káva
skus pit viac tekutin, ja vzdy ked sa viac napijem (uz mi je az tazko od tekutin), tak sa mi naleju prsniky. a tiez skus vypit smotanove jogurtove mlieko alebo jest smotanove jogurty. no a po kazdom dojceni este odstriekaj mlieko, nech je to hoci par kvapiek, ale nech mozog vie, ze treba viac mliecka.
porad sa s tvojou doktorkou.pocula som ,ze homeopastikum ricinus je na mliekotvorbu dobre.