Som momentalne v zahranici a k lekarke sa dostanem az buduci tyzden. Dostala som kvasinky- priznaky si uz poznam, len neviem, co bez receptu mozem na ne pouzit. Mam so sebou krem Canesten, viem, ze je proti mykozam, ale neviem, ci sa moze zaniest aj do posvy, resp. ako si ho naniest dost hlboko na to, aby bol ucinny...Nepoznate niekto daky babsky recept? Probiotika ako prevenciu som prestala uzivat a uz je to zas tu...
Kvasinky - niečo bez receptu
Probiotika, vylucit sacharidy na cas, vyplachy roztokom GSE alebo koloidnou striebornou vodou.
Ahoj moja. Viem je to nepríjemná príhoda s tými našími pinkami. Aj ja tým trpím už asi 10 rokov sa mi stále opakuje a hlavne koncom leta. Začala som užívať niečo čo každému príde blbé ale mne nič tak nepomáha ako toto. Dám si do striekačky zakysanku s probiotickou kultúrou na noc. Dám si aj vložku pre prípad a zopakujem to asi 2-3 kraát ale tu zakysanku si musíš zohriať na telovú teplotu. Mne to zaberá skvele
BAk chcete masticku bez predpisu, tak sa staci poradit v lekarni, na kvasinky taky ten vytok, palenie a svrbenie ktore nema povod z navstevy kupaliska, atd, ale napr, ako mavam ja zo stresu a z antibiotik su vsetky masticky s obsahom Clotrimaozolom- Canesten, Candibene, Clotrimazol AL1% atd....a vsetky sa mozu nanasat na postihnute miesto v tomto pripade do posvy, je to sice narocnejsie , ale casom sa partner velmi rad pripoji....
Ahoj Ivka1,je dobre jest aj jogurty.Maj sa.
Už rok som mala problémy s ekzémom okolo úst, v moči mi zistili kvasinky konkr. candidu crusei, nasadila som si 7 mesačnú prísnu diétu bez cukru a bielej múky a detoxikačnú kúru Dr. Jonáša. Schudla som 10 kg, ekzém zmizol. Po pol roku som bola opäť na vyšetrení moču a kvasinky sú tam stále. Výtoky a pálenie pošvy nemám, ak tak zriedka. Teraz neviem či to že sú kvasinky v moči súvisí s močovým mechúrom alebo aj s gynekologickými vecami. Mám to riešiť s gynekológom, alebo navštíviť urológa. Asi sa nejakým hnusným chemikáliám nevyhnem.
tak canesten by som do posvy nezavadzala, nie je urceny na tie miesta, ak krem na kvasinky tak Candibene
- vylucit zo stravy sladkosti, vratane sladenych napojov a proste vsetko kde je cukor
- rovnako nejest vyrobky z bielej muky
az ked dokazete dlhodobo urobit toto ( a to je dost tazke a urcite si najdete nejaku lahsiu radu :-) ), pomozu Vam dlhodobejsie aj laktobacily
- na biely vytok skuste kupel z nechtika lekarskeho, na iny vytok kupel z alchemilky zltozelenej
ZIVINOU PRE PLESNE SU CUKRY!!!
- pokial sa nedokazete zbavit sladkosti, v buducnosti ratajte opakovane s cystami na vajecnikoch, s koznymi problemami, psychickymi problemami,....
Ditus za malo. RNG, kukla by som stranku, mozes poslat na mail? aknicul@centrum.sk