lubi ma???

Príspevok v téme: lubi ma???
zalubeny

z jednym dievcatom chodim asi 3 mesiace ja ju velmi lubim ale neviem ze ci aj ona mna...vzdy tvrdi ze sa tesi na stretnutie somnou,schodzku nikdy nezrusila aj ked mala vela prace,niekedy ked sa prechadzame po meste sa len tak na mna trosku dlksi cas pozera,ked ma zlu naladu tak staci aby bola somnou asi 15 min a usmev z nej uplne ziari myslite ze ma lubi?

katty19

áno, ale ži okamihom, dnes vnímaj iba dnešok, púšťaj z hlavy včerajšok aj zajtrajšok, iba dnešok je doležitý...
uchováš si tak veľmi veľa sily pre život, nemrhaj ňou, je nenahraditeľná

katty19

zaľúbený, ste lepší ako moj román na posteli, spomínam na časy, keď som rovnako vnímala, ďakujem ti za túto spomienku, vrátil si mi ju:) vy dvaja ste mi ju vrátili, ďakujem:)

zalubeny

tak to ste ma potesili ze to tak ma byt som stoho velmi stastny...a ked sa tak nad nami zamyslim tak my sa mame stale o com rozpravat sme spolu dost casto aj ked len na hodinu a stvrt ale stale si mame so povedat a to uz 3 mesiace a ani na bozkavanie a podobne veci nezostane cas ale to mi az tak neprekaza ja som stastny ze mozem byt snou..

zalubeny

a este som zabudol napisat ze mi niekedy kupi aj darcek nejaku drobnost taku milu a ked jej napr.poviem ze mi chybala tak ona nahodi taky nezny usmev/vtedy by som ju dokazal celu vybozkavat/ a povie ze ty mne vobec ani by som ta nechcela vydiet uz a potom mi stlaci tak silnejsie ruku zacne sa smiat /a aj ja/a potom poviem ze som aj ja jej neuveritelne chybal a smejeme sa dalej...

janiq

Len ona sama moze povedat, ci ta lubi. Ale uz len to, ze ma pri tebe dobru naladu a ziari, tak to je uzasne a urcite je to na najlepsiej ceste :) celkom urcite.