viem ze je o tom tu pisane uz dost vela ale aj tak by som potreboval poradit ako na bozkavanie nemyslim francuzak ale bozkavanie bez jazyka ako na to?viem ze sa to asi neda presne opisat ale prosim skuste aspon priblizne.dakujem
a zase to bozkavanie
no ja si myslím, stopko, že ty si taký romantik, tak ty na príručky zabudni a urob to, jednoducho prestaň rozmýšľať, zastav to, nič nepokazíš ale niečo nové zažiješ:)
Na to neexistuje prirucka... Hlavne bacha na sviezi dych, ciste zuby a moc neslintaj..:-DD
vieš, dlho nepremýšľaj, nechaj sa viesť tou prítomnosťou, ktorá nastane a urob to:)
nemusíš vedieť, jednoducho to urob:)
no ja z mojou babou si dame pusu na usta ked sa uvidime a potom ked sa lucime a niekedy ich mam trosku mokre ale nejake dlksie bozkavanie este nebolo nejako neviem ako na to...
ja som sa prvý krát bozkávala na križovatke dosť frekventovaných ciest, bola tma, svietil mesiac a bola jeseň a viem, že som mala celé ústa mokré, celé:)
:)
Ked su to vrucne bozky, tak su trosku vlhsie, trosku aj vcucnes kusok jej tela ,nie take tie obyc. suche a posievas nimi bud krk, alebo cele telo, alebo len licka. Rob to ako citis.
ale ako normali bozk to dokazem ale nieco take dlksie aby bolo
Tak to uz vobec nechapem... vad ako mama ta bozkala ked si bol mlada:-)