Chlamydia trachomatis

daniela1111

Takze ja pisem ako to dopadlo mne.Vysledky som mala pozit.,ale doktorka mi povedala,ze to mam prekonane.Dostala som na dva dni antibiotika a manzel tiez,sex povedala doktorka ze mozme,ale pre istotu sme spolu spali po 4dnoch od liecby.Mila Ivka,tebe dakujem,a I-liecit sa musite obaja.A nie je to prenasane len stykom-mozete sa nakazit uterakom-ak sa nakazeny utrie a ty po nom, a aj mocom,teda na WC a tiez slinami.

RNG

Opakujem prirodne antimikrobialne v tejto teme:
GSE, extrakt z olivoveho listu,zinok, koloidna strieborna voda, probiotika a ine

l

Ahojte, tiez mam problem s chlamydiami, pojmu priatelovi zistili chlamydie, kedze mal uz dlhsiu dobu zapalene oko..., lenze najprv mu nasli v krvi protilatky a potom lekar usudil ze mu neda antibiotika, kedze nebolo iste ci tie chlamydie mal, cim ale podla mna spravil chybu. Kedze ja som mala pozitivne vysledky a mne gynekologicka antibiotika dala. Lenze vdaka tomu ze moj priatel nebol lieceny, mi tie antibiotika asi nezabrali. Moj priatel isiel teraz na vyter a zistili mu ze ma chlamydie, takze az teraz zacal brat antibitika, mne moja gynekologicka urobila vyter a teraz cakam na vysledky....Moj problem je, ze som citala , ze ked moj partner ma chlamydie, tak by som aj ja mala automaticky brat antibiotika, lenze moja doktorka mi tie antibiotika odmietla predpisat a caka na vysledky..., ako to teda vlastne je ? Mala by som automaticky brat antibitika alebo iba vtedy ked budem mat pozitivne vysledky ? A dalsia vec, ako sa prenasaju tieto chlamydie ? Len pohlavnym stykom ? Alebo sa mozme navzajom nakazit aj bozkavanim ??? Kedze moj priatel sa boji momentalne so mnou aj bozkavat....

Ivka 1

Daniela chlamýdie sa dajú liečiť antibiotikami na prírodnej báze. Ak chceš,napíš mi na mail , môžeme sa porozprávať aj o ťažkostiach s otehotnením.

ch

liecit sa musia obaja partneri, pocas liecby ziaden sex /ani s ochranou. Ostatne si vyhladaj v temach..bezalo ich tu niekolko