Poprosim o radu a skusenosti ohladne tejto nakazy,aj co sa tyka antibiotik a pod.Co je najlepsie na vyliecenie?Da sa po vylieceni otehotniet? Dakujem.
Chlamydia trachomatis
Takze ja pisem ako to dopadlo mne.Vysledky som mala pozit.,ale doktorka mi povedala,ze to mam prekonane.Dostala som na dva dni antibiotika a manzel tiez,sex povedala doktorka ze mozme,ale pre istotu sme spolu spali po 4dnoch od liecby.Mila Ivka,tebe dakujem,a I-liecit sa musite obaja.A nie je to prenasane len stykom-mozete sa nakazit uterakom-ak sa nakazeny utrie a ty po nom, a aj mocom,teda na WC a tiez slinami.
Opakujem prirodne antimikrobialne v tejto teme:
GSE, extrakt z olivoveho listu,zinok, koloidna strieborna voda, probiotika a ine
Ahojte, tiez mam problem s chlamydiami, pojmu priatelovi zistili chlamydie, kedze mal uz dlhsiu dobu zapalene oko..., lenze najprv mu nasli v krvi protilatky a potom lekar usudil ze mu neda antibiotika, kedze nebolo iste ci tie chlamydie mal, cim ale podla mna spravil chybu. Kedze ja som mala pozitivne vysledky a mne gynekologicka antibiotika dala. Lenze vdaka tomu ze moj priatel nebol lieceny, mi tie antibiotika asi nezabrali. Moj priatel isiel teraz na vyter a zistili mu ze ma chlamydie, takze az teraz zacal brat antibitika, mne moja gynekologicka urobila vyter a teraz cakam na vysledky....Moj problem je, ze som citala , ze ked moj partner ma chlamydie, tak by som aj ja mala automaticky brat antibiotika, lenze moja doktorka mi tie antibiotika odmietla predpisat a caka na vysledky..., ako to teda vlastne je ? Mala by som automaticky brat antibitika alebo iba vtedy ked budem mat pozitivne vysledky ? A dalsia vec, ako sa prenasaju tieto chlamydie ? Len pohlavnym stykom ? Alebo sa mozme navzajom nakazit aj bozkavanim ??? Kedze moj priatel sa boji momentalne so mnou aj bozkavat....
liecit sa musia obaja partneri, pocas liecby ziaden sex /ani s ochranou. Ostatne si vyhladaj v temach..bezalo ich tu niekolko