potrebujem poradit

Príspevok v téme: potrebujem poradit
natalika

Potrebovala by som poradit ohladom mojej pokozky.Pri styku so silne chlorovou vodou ma pali,svrbi,zcervenie a tvoria sa mi aj male vyrazky.Potrebovala by som poradit akymi pripravkami si mam kozu osetrovat alebo co mam uzivat aby sa mi problemy zmiernili, kedze chlorovej vode sa asi tazko vyhnem. Dakujem a ak by ste mi mohli rady poslat na moj uvedeny mail.

Alternativa

Pre Donca: liecbu Ti musi zmenit osetrujuci lekar-zrejme psychiater. Ak mas dojem, ze Tvoja liecba nevyuziva najnovsie moznosti, vymen lekara. Antidepresiva vyssej generacie /novsie/ maju minimalizovane vedlajsie ucinky na organizmus, kedze ich terapeuticky ucinna hladina v tele je velmi nizka. Ale svojho "velkeho psychiatra" mas sama v sebe : zmena sposobu zivota a Tvojho vztahu k sebe samej, psychorelaxacia, psychiku uvolnujuce cvicenia, priatelia, prechadzky,... Aktivitou zameranou na Tvoje zdravie nahrad myslienky o Tvojom zdravotnom stave. Je to veeeelmi tazke, ale da sa to, ver mi. A hlavne skus urobit nieco dobre pre seba, treba zacat. Drzim palce.

donca

Mohli by ste mi prosim poradit?hladam niake moderne antidepresiva,ktore skutocne pomahaju,mam 35 rokov,liecim sa 10 rokova stale mam problemy.Za radu vopred dakujem.

Niva

Mozog je orgán, ktorý je najcitlivejší na nedostatok kyslíku.
Ak chceš, aby ti to pálilo, zaraď minimálne vychádzky na čerstvom vzduchu. (rýchla chôdza)Tvoje telo, hlavne ka veľa psychicky pracuješ, nevyhnutne potrebuje prekysličiť.

To nie je strata času, ale dôležité dobíjanie "batérií"

levička

Skús užívať vitamín E a modrú indulonu. To je všeliek. Ja nemám vôbec problematickú pleť, ale raz som sa nevedela zbaviť troch výražkov nad nosom. Vitamín E zabral.

Niva

Okrem pomocných prípravkov, zaraď dennú konzumáciu ovocia a zeleniny (surové).
Pokožka je plošne najväčší detoxikačný orgán. V prípade jej precitlivenosti alebo "samovoľného" pokrytia vyrážkami, ide o stav, keď bežnými orgánmi (hrubé črevo, močový mechúr a pľúca) nevie organimus vylúčiť splodiny látkovej premeny organizmu (či už prirodzené alebo z nevhodnej stravy).
Vtedy naše múdre telo použije pokožku na vylúčenie nepotrebných látok.
Preto starostlivosť o pokožku a vlastne aj "kozmetika" začína vždy v znútra.