Kožné ochorenie - moluská

Príspevok v téme: Kožné ochorenie - moluská
kikako

Prosím o radu.Môjmu chlapčekovi (3,5roka)sa na zadočku objavili moluská. Do škôlky nechodí, neviem kde k tejto kožnej chorobe prišiel. Kožný lekár odporučil operatívny zákrok.Zatiaľ sme to liečili Jodom, homeopatikami. Vyzerá to asi nasledovne vriedky miznú ale objavia sa ďalšie a takto s tým bojujeme už 4mesiace a začínam byť zúfalá. Poraďte prosím...

RNG

Na porozunenie-pupaciky su len prejavom virusu v tele. Odstranenie pupacikov operacne neznici virus v tele. To treba adresovat ako pri vsetkych viralnych zvysenim imunity, a to sa da dosiahnut roznymi uz spomenutymi doplnkami vyzivy.

RNG

Ak su to moluska, maju povod vo virusoch a su nakazlive .
Pridam link na kozne v slovencine
referaty.atlas.sk

Na rozdiel od autorov clanku je plno antiviralnych doplnkov, okrem spomenuteho zinku je to hlavne selen, aloe,probiotika s obsahom lactobacilus bulgaricus, extrakt z olivovych listov, koloidne striebro, brezova voda, velke davky vitaminu C(ester C je vhodnejsia forma), elektroforeza striebra, vytazok z creosote bush(larrea tridentata) a zname domace, echinacea, baza a korene astragalusu.
Mnohi uvadzaju med a propolis, ale kedze ich obsahy su velmi rozne, aj ucinky su casto neiste.
Ak potrebujete konkretne mnozstva, dajte mi svoj e-mail, detaily by sa tu na fore mohli chapat ako reklama.

Ivka 1

Skonzultujem s lekármi nášho poradného zboru a ozvem sa Vám na mail. Nebojte sa,dá sa určite pomôcť aj bez operatívneho zákroku.