Mojmu byvalemu priatelovi sa zrutil cely svet a chce spachat samovrazdu , je v hroznych depresiach, a ja mu nemoze pomoct lebo mu este pridavam do ohna ked mu volam le bo je z toho nestastny ze uz a nema.. neviem co mam robit som z toho nestastna zalezi mi na nom ale spet sa vratit uz nechcem.. len ked on je v hroznej situacii a nechcel aby si nieco spravil.... poradte mi ak mozte prosim..
samovrazda
Tak..ja som sa chcel zabit tiez..lenze ja som alkoholik a nebolo to celkom tak..bol to vyplod mojho otupeneho mozgu a aj ked tam nejaky ten "pokus" bol..bolo to skor preto aby si ma ostatni vsimli. Ked sa chce niekto fakt zabit tak to urobi bez toho aby na to upozornoval-VER MI!!! Aj ja som prisiel o 5 rocny vztah a bol som strasne na dne..najdi si forum "uzkost"..niekedy v July-Auguste. Tahal som so svojim problemom na dno ostatnych. Nenechaj sa vydierat..drz si odstup ale skus ho pocuvat. Najlepsie by bolo ist k psychiatrovy...NAJLEPSIE RIESENIE. Oni ho vedia postavit na nohy..tak ako aj mna. Skus ho nahovorit, ze ak tam pojde, tak ma u teba nadej a potom cas ukaze. Inak ho tam asi nedostanes ked tak lipne na tebe-vlastna skusenost. Aj mna presvedcila byvala-oblbovala ma, ze sa ku mne vrati, ale nakoniec liecby som si uvedomil ze zit chcem pre seba!!! SKUS TO..good luck. Keby daco.. 0907 025 688.