Krem na tvar pre chalana

Príspevok v téme: Krem na tvar pre chalana
stanley

Ahojte..mam 19 a chcel by som nejaky krem na tvar...mam na nej take tmave bodky a myslim, ze by to pomohlo..a mal by byt ucinny aj na kruhy pod ocami, ktore trochu mam a chcel by som ich odstranit...existuje nejaky pripravok, s ktorym by som bol spokojny a ktory by ma nestal mesacnu vyplatu?..dakujem za akukolvek radu...caute

lili2

macik, myslim, ze mary kay uz bolo dost. Podla teba je to liek na vsetko... ma nejlepsie make-upy, neklepsie kremy, najlepsie korektory... proste vsetko. A ete sa nominuje svojou kvalitou do triedy svetovych znaciek, lenze na rozdiel od nich, sa "u vas" zazraky na pleti nekonaju. Myslim, ze svojimi prispevkami do kazdej temy si sa pridala medzi avon ladies a oriflame poradkyne, lebo aj tie si tu len prihrievaju vlastnu polievocku.

macik

vies podla mna pri problematickej pleti vobec netreba rozlisovat muzsku a zensku pokozku, proste treba zacat riesit problem.. Mne pomaha Mary Kay kozmetika, kvalitou je ako dior, lancome, ale nebude ta stat celu vyplatu, a co je naj, najprv si vyrobok mozes zadara oskusat a az ked povies ze ok, teraz hned vidim ze je ta plet lepsia, az potom si kupis, teda ziadna macka vo vreci

Aloe Alka

100%PRIRODNY balzam pre panov aj krem na opuchy a kruhy pod očami vydrži minimalne pol roka volne nepredajny napiš ak maš zaujem poradim aloealka@gmail.com