mam si nieco spravit??nepytajte sa preco,je mi totalne na hovno ,citim sa hrozne a nemyslm na nic ine len.....
a ako to mam urobit???
mam si nieco spravit??
mam si nieco spravit??
NIE.
PS: len zeby to bola vecera... ;)
ja len tolko ze aj ja som v podobnej situacii..nechcem sa rano zobudit:(
a nemyslis si,ze ta ma niekto alebo nieco na svedomi...ty si sa zivotu obratila chrbtom a nam co sme ti chceli pomoct..zial,papa
podla mna sa jednoducho bojis,ze sa z toho raz dostanes....a rozrezane zapastie ti k nicomu nepomoze...vela stastia
neverim,ze si taky beznadejny pripad ako pises....ale ty tomu veris,skoda.............
samozrejme,ze to uz nebudes rozoberat,kolki ti uz pomahali vsak?tak zacni odznova a nerozoberaj to,chod jednoducho dalejjjj
ked to chces vymazat tak napis aky je dovod...aby tu strasila?pocuj,spamataj sa,mas okolo seba urcite kopec ludi,ktorym an teeb zalezi,neverim,ze je to neriesitelne cim sa trapis...neverimmm,mas depku tak ju liec a nepremyslaj o samovrazde ale o lieceni
je tam dovod:((((
nepisala by som po forach len tak ze nechcem zit..ale nebudem to rozoberat,a tu uz vobec nie:((vazne kaslite nato, a admina este raz poprosim nech ma vymaze,nechcem aby tu strasila moja tema
a pises,ze by si to tu nenazvala radmi...vies vsetko ma v zivote riesenie,ale ked kopa ludi sa ti snazi pomoct a ty ich pomoc odmietas a nepocuvas ich vlastne si im nevdacna a to nie je pekne....keby sa aspon snazis,to by stacilo..ale si velmi pasivna
a to ze sa nemame pytat preco znamena,ze dovod nevies ani ty?