Ako predísť hádkam s priateľom?

Príspevok v téme: Ako predísť hádkam s priateľom?
lydka004

Ahojte :) vie mi nikto pomôcť.. ja už dalej nevládzem.. hádky s priateľom ma ubíjajú a ja som už vážne v koncoch .. tie žiarlivostné scény neustále výčitky čo mam robiť ako mam dosiahnuť aby sme sa toľko s priateľom nehádali mame sa fakt veľmi radi ale ta žiarlivosť medzi nami je nekonečná.. ja sa snažím menej žiarliť už ale veľmi mi to ešte nejde ale on nie je to hrozné... pohádať sa za 1 hod 3x za sebou ja už vážne nevládzem neviem čo mam robiť prosím povedzte mi ak viete ale neradte mi rozchod ja ho milujem a nechcem sa s ním rozísť ani náhodou... ako mam tie hádky zmierniť a vysvetliť mu niektoré veci aby nežiarlil a nevyčítal mi všetko ...????? prosím napíšte mi ak máte skúsenosti . Dakujem

Mateo69969

Nieste si súdený...dve rozličné povahy...ty iná on iná začiatky su krásne ale neskor je to tak jak to opisuješ a tažko sa uzdravuje takýto vztah ... aj si nadávate alebo nič ???
bohužial čistá láska to nieje...je to len závislosť jeden na druhom to je ešte horšie :)

banbyno00

ahote vie my niekto poradit ako sa prestat hadat s mojou pratelkou kvoly kazdej malickosti a kvoli hadkam si prestavame aj rozumiet a hadky nam uz zasahuju aj do sexualneho zivota male spolu spavame a ri tom zijeme spolu chcel by sm to napravit len ked moja priatelka je taka tvrdohlava.. prosim niekoho o dobru radu dakujem,

kasandra

Nechceš rozchod, tak čo chceš? Žiarlivosť najmä tá prehnaná je daná človeku jeho povahou. Jediná možnosť ako by ste sa mali obaja upokojiť je dať si každý deň diazepan alebo nejaký podobný liek na utlmenie, že nebudete mať vôbec chuť sa hádať :D

Magy

mila LuCka004. za 1. - pise sa "hyckanie".
sice si sa rozpisala dost, ale stale mi nie je dost jasne, co presne mas na mysli tym hyckanim (rozmaznavanim).
mozes uviest konkretne priklady, co robil na zaciatku a uz nerobi?
pokial je to vsak tak ako pises, tak jeho argument, ze sa to nedokaze naucit, velmi neobstoji. ked to robil na zaciatku, ako je mozne, ze to zrazu zabudol? znamena to teda, ze to robil len preto, aby ta dostal? inymi slovami, pouzil klasicku metodu "ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju"?
a ked si uz lapena, tak pretvarka skoncila a je z neho normalny tuctovy chlap, ktory je lenivy svojej partnerke vychadzat v ustrety?
z toho mi vychadza, ze sa na zaciatku pretvaroval, ze je lepsi, nez v skutocnosti naozaj je. myslim, ze to rozhodne nie je fer voci tebe.
na druhej strane je vsak namieste otazka, ktoru si polozila - ci nechces fakt od neho privela. pretoze v kazdom vztahu musi byt rovnovaha. ak ta on bude zahrnat pozornostami, tak musi adekvatne tomu dostavat nejaku protihodnotu on od teba. to ze si (existujes), nestaci.
podla mna su prejavy pozornosti voci partnerovi aj po rokoch vztahu prirodzene a aj potom treba do vztahu investovat (z oboch stran), nielen zo zaciatku, kym si partnera ziskame a potom sa uz len pohodlne vezieme a myslime si, ze to pojde samo od seba.
nacrtla si aj nieco, ze "ja to potrebujem". ako pisem vyssie, prirodzena potreba pozornosti od partnera je normalna, vztah je predsa o tom, aby sme toho druheho robili stastnym a plnili mu aj tie tajne priania, ktore casto nevyslovi nahlas. pokial ale potrebujes neustale zahrnat darcekmi, kvetmi, prekvapeniami ci inak financne narocnymi pozornostami, je to na povazenie, ci to skutocne potrebujes, alebo si len zlatokopka a potrebujes skor prachateho dedka, ktory si ta bude "kupovat".

LuCka004

Ahojte,prosím poraďte mi , máme s priateľom menší problém kvôli veci nad ktorou by sa nie práve každý pár zastavil. Ide iba o to že ma málo híčka (rozmaznáva). On od malička nebol nejak extrémne rozmaznávaný a ani to nemal od koho odkukať. Doma to nikdy nemal ľahké no keď sme sa spoznali bol milí, pozorný, láskavý a híčkal ma. Teraz sa hádame iba kvôli tomu že on sa to proste nedokáže \\\"naučiť\\\". Nedokáže si ma híčkať tak ako iný muži. Tak ako pred tým. Vraj je uňho vo vzťahu prioritnejšie to či má peniaze a či sa dokáže postarať o Seba a o mňa.Chjce mať karieru a peniaze nato aby si založil rodinu. I keď spolu nebývame príde mi to príliš. Príde mi to príliš že sa hádame kvôli tomu že ja chcem aby si ma trochu viac všímal a aby nebol ten ktorý sa ponáhľa s dobou. Obaja sme sa však zhodli na tom že spolu chceme ostať pretože sa veľmi ľúbime, ale tie dvierka \\\"rozchod\\\" máme stále hneď po ruke len preto že on si uvedomuje že ja to potrebujem a že mi to nemôže dať... Už nevládzem príliš dlho sa okolo toho motáme a snažíme sa to vyriešiť no stále bez konca . Neviem čo mám robiť. Som príliš zbabelá nato aby som to sama ukončila lebo mi zmenil života naučil ma vážiť si samú seba. No nedokážem opustiť niekoho koho stále milujem len kvoli tomuto. V čom robím chybu? Chcem od neho priveľa ?

hasič

Ahojte kto mi poradí čo mam robit. Priatelka so mnou nechce hovorit stale mi odpisuje ako si ma nezasluži prečo som k nej taky milý ked ona mi ubližuje že sklamala a podobné veci. teraz prišla o prácu snažím sa jej pomoct ale ona nechce. ja ju velmi Milujem a neviem čo dalej.

envy

lenze moj problem je v tom, ze ja som nikdyv zivote nemala bohvieako vysoke sebavedomie, aj ked mi vsetci vravia, ze som pekna, mudra, chodim na vysku, popritom pracujem.. ale stale sa podcenujem..ked mam splnit nejaku ulohu, dopredu sa deptam, ze ini to urcite spravia lepsie, ked vidim nejaku peknu babu, okamzite si myslim, aka je ona krasna a ja aka skareda...neviem co s tym mam robit..to je zdroj toho vsetkeho..ale ja proste nemam povahu byt namyslena ani si mysliet ze som bohovska...

anjelicek

neviem envy,keby som to vedela tak by som urcite aj priatelovi povedala.asi si to musite viac precenit vo vnutri.ja som raz mojho priatela nechala ked mi to stale robil a uvedomil si to..no po case to bolo znovu to iste,hadate asi kazdy den,ked nie kazdy takkazdy druhy a uz fakt na to nemam nervy

envy

ja viem, ze to, co vam robim, nie je ani trochu prijemne, ale naprikla dja so sebou bojujem, ale nejde mi to... co mam robit, aby som bola nomalna, ako si napriklad ty?