caute mam kucerave vlasy a pol roka som si ich zehlila a teraz som si ich nechala kucerave ake pripravky pouzivate na kucerave vlasy a kedsi ich umyjem co mam robit s nimi aby som mala pekne prstienky??????? a ake pripravky pouzivat ?????????please poradte
pekne kucierky
agina, a kolko to tak môze stáť?
Skuste vyrobky Biolage na kucerave vlasy.Dostat ich v tych lepsich kadernictvach.
kucerave vlasy su specificke tym, ze by si ich v ziadnom pripade nemala osetrovat inou kozmetikou ako tou urcenou vyslovene na kucerave vlasy. k zakladnej starostlivosti o kucery by malo patrit striedme umyvanie vlasov, najlepsie nie viac ako trikrat tyzdenne. avsak po kazdom umyti vlasov je potrebne naniest kondicioner, vyskusat mozes aj vyzivujuce mlieko na vlasy. odbornici odporucaju kuceravym vlasom aj pouzivanie neoplachovatelnych kondicionerov a raz tyzdenne hydratujucu a regenerujucu masku.
ludia a co mam robit ked mam rovne vlasy a chcem brcky alebo aspon kucery?
skuste aj ten zeleny sunsilk na vlnite a kučeravé vlasy..sampon aj kondicioner...ale sampon je lepsii..
No ja mam tiez kucerave vlasy a tie som si ich predtym vyrovnavala,ale kuciery mi vydrzia maximalne v den umytia,na dalsi den su uz nepekne a tak ci tak ich musim rozcesat...a to aby som mala kucerave docielim jedine dobrym kondicionerom a voskom,aj to nie je ono,teda nie su to prave kucery...a neviem ako do dosiahnut aby som znova take mala...
no ja pouzivam od lybar na kucerave vlasy.
ale aj tak nic nepomoze mi lebo potom sa mi aj tak skrepuju.
ted si chcem kupit sampon na vlnite vlasy,viete poradit aky je dobry????