Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chrbtica, nervstvo, tetania?

Príspevok v téme: Chrbtica, nervstvo, tetania?
lenka 99

caute vsetci..uz pomaly tristvrte roka trpim na velmi cudne symptomy ktore so sebou nijako nesuvisia. vsetko zacalo v januari ked som vecer vyfajcila balik cigasriet po ktorom som mala pocit ze ma bere k infarktu. celu noc mi trpla ruka,trieskalo mi srdce..ako keby mi odumierala cela strana tela no a potom to prislo... zacala som mat problem s nervom pri lopatke na lavej strane(zapal alebo zablokovanie)..velmi bolestive..zakazdym ked sa ozve,vystreluje mi bodava bolest do ruky..mravcenie,trpnutie,lamava bolest kosti hlavne v oblasti prstov as dlane.casom sa pridruzilo skubanie a trhanie nervov na celej chrbtici,ktore je najviac intenzaivne pri vykonavani manualnej cinnosti. mam problemy s chodenim na dlhsie trasy..rychlo sa zadycham,stahuje mi vsetko svalstvo od hlavy cez krk az ku hrudniku..pocit tlaku nehybnosti.pred par mesiacmi som mala tiez problem s uzlinou pod sankou,obcas sa zdurila s miernym pocitom bolesti(nie stale)..pred mesiacom ma zacala pobolievat ta ista strana tvare..bolest klinovej kosti,mala som problem s rozpravanim a zuvanim..bolest zuvacieho klbu abo ako sa to vola (pri uchu) no pred nedavnom mi to preslo a teraz ma boli ta klinova kost (nie je to extremna bolest)..bolest pocitujem hlavne pri lezani na dannej strane tvari s bolestou sanky a zalahovanim na ucho v ktorom citim velky tlak..mavam aj nevydrzatelne palenie vo vonkajsich kutikoch obidvoch oci a obcas aj na kozi pod ocami..velmi neprijemne (alergiu nemam). zaoberala som sa temou zapal trojklenneho nervu,ale pri tom sa popisuju extremne nevydrzatelne bolesti ktorymi ja netrpim. neviem si vysvetlit ako sa mi tieto vsetky priznaky mozu opakovat stale dookola po dobu skoro jedneho roka... obcas mam dni ked mi je dobre..som plna energie..no ked to na mna pride som uplne nevladna..pocitujem tazobu v nohach,hlavne v stehnach,obcas sa mi stava ked si prejdem po kozi pocitujem ihlicky..pocit stiahnutia a tlaku na hrudi je velmi silny..urity podiel na tom ma samozrejme aj moja psychika,doktori nevedia zistit co mi je a cim dalej tim viac mi to udiera na hlavu..nevladzem uz dalej. robim to co by som nemala..sedim za pc cele dni a studujem co by mi asi mohlo byt.. po tych vsetkych chorobach ktore mi tam vzdy vyhodi som psychicky na dne. robim v zahranici a cakanie na vysetrenie trva celu vecnost. ma prosim vas niekto z vas podobne priznaky bo ja sa uz citim fakt ako blazon..zacala som brat magnezium pretoze mi to pride akoby problem \"tetania\" no velmi mi to nepomaha. prosim ma niekto aspon tusenie co by to mohlo byt. a este som zabudla spomenut ze nemozem sa nemozem opierat chrbatom pretoze nahle dostavam pocit hrudy v hrtane a opuchne mi pod ocami. skusala som aj masaze ale to mi len viac uskodilo,vydrazdene a bolestive som mala cele svalstvo aj nervy na chrbtici..hlavne mam bolesti nervov v okoli ramien a lopatiek. aj maserka si vsimla ako mi robila masaz ze mi pod ocami vystupilo s miernymi ciernymi kruhami..tak neviem ci to vsetko nemoze byt aj problem s chrbticou bo aj ta ma pobolieva,nejaka vyskocena platnicka a takisto plecia,ktore mam stuhnute a velmi bolestive..ja uz fakt neviem coho sa mam chytit.prosim poradte co to moze byt...prosiim!! (mam 24,48kg,169cm)

bond 2001

LENKA prosim ta ako dlho trvalo kym si sa z tejto mrchy dostala ja to uz taham 4-mesiac ata chrbtica a to sklbanie nervov ma nici.Na tejto stranke som asi mesiac ale precitala som si vsetky tvoje prispevky a fakt to iste ako ja .Ale este raz sa opakujem velmi som rada ze si sa ozvala ateraz mi to pojde lahsie ada

bond2001

Lenka ja som tiez hladala na internete a ked som nasla tvoj prispevok tak sa mi zdalo ze pises o mne .Strasne som rada ze si sa ozvala a este radsej ze si sa z toho dostala a teraz viem ze aj ja mam nadej.Ja uz viem ze su to nervy a neberiem ani ziadne lieky len ten strach neviem zo seba dostat bojim sa chodit aj von aby mi nezostalo zle .Ada

lenka99

ahoj adka, teba si nepamatam, asi si prisla do jejto temy,ked som tu uz prestala pisat. chapem ta co prezivas, ja som si prezila svoje peklo a tiez mi nikto nevyhovoril moje priznaky...ak ti mozem poradit, nezaoberaj sa tym...to je psychika, poznam to sklbanie nervov a mnoho inych priznakov. ked si citala moju "spoved chorob" :)...urcite mal kazdy dost a povedal si, ze je nemozne trpiet tymi vsetkymi vecami,ze som asi psychopat alebo si robim srandu. ja som to prisaham mala...v mojej hlupej hlave...bola som v zahranici sama a internet ma znicil...mne v podstate nic nebolo az kym som nedostala anginu a opuchli mi uzliny...dala som si do google..zdurene uzliny a uz to slo...priznaky sa pridruzovali a zo stresu mi zacalo zasklbavat v svaloch, boleli ma vsetky nervy na chrbate a mala som z toho strasne depresivne stavy...ale to je psychika a stres, nic ine, clovek nato nesmie mysliet lebo si to bude vyvolavat a bude sa to len zintenzivnovat....netreba sa tym zaoberat...NIC TI NIEJE ADKA!!...ja ti to zarucujem:) a posluchaj ma lebo to viem lepsie ako doktori:) ...JA SOM SI TYM VSETKYM PRESLA A VIEM O COM HOVORIM..nehovorim o ziadnych studiach ale o tom co som zazila na vlastnej kozi a chcem aj vsetkym ostatnym odkazat aby sa prestali sledovat a premyslat v tych hlavach co im je,ked citia to alebo hento...nic vam nieje baby...my niektore zeny sme bud velmi stresove alebo niektore sme prehnane hypochondricky :) to je nasa diagnoza xixi..uz som vam ju urcila, tak mozete byt kludne :)) naozaj :)

bond 2001

leNKA ZLATA KEBY SI TY VEDELA AKO SOM NA TEBA MYSLELA som rada ze si napisala lebo ja mam tie iste problemy ako ty .Bolesti stipanie v chrbtici sklbu ma nervy a lekar sa na mna pozera ako na blbu a to neprijemne chvenie v zaludku neviem sa z toho dostat .porad mi ADA

lenka99

caute babulky...uz som strasne dlho nebola na tejto stranke, vyse roka:))...ani neviem ako sa kto ma...pamatam si hlavne na mariu, janku a soravie:) dufam,ze sa mate fajn. len som vam chcela napisat, ze uz som z toho von...teraz viem, ze som trpela silnou fazou hypochondrie, co mi uz naburavalo psychiku...nechcem ani na to obdobie mysliet....dostal ma z toho priatel, ktoreho som si v tom case nasla a keby nie jeho neviem ako by som skoncila...vdacim mu za vela. vsetky priznaky, ktorymi som trpela (vymysly v mojej hlave) su prec. a chcem vam vsetkym povedat jedno...NIKDY NEROZOBERAJTE ZIADNE SYMPTOMY NA INTERNETE...NESTUDUJTE PRIZNAKY...lebo clovek ani nevie ako a spadne do toho a je to potom ako zacarovany kruh. a verte mi....VSETKO JE LEN VO VASEJ HLAVE:) ...drzte sa krasavice a dakujem tym babenkam, ktore ma v tej dobe podrzali... hlavne Marii a Janulke :)))))) pa

agaven

čaute no je mi zle a včera som si zase dala antid. a spala ako dudek no nič tak aspon jeden liek za 4 dni budem jest lepšie ako 2/denne dnes je to lepšie ale večer ma bolel žaludok aj dcera akosi knučala na bruško no nevien mam dietu tak je to lepšie no ahojte pa pa

agaven

bond maria ahojte tu nepršalo len sama voda a kuka trava mne je dobre a dcera už nekašle len bolo zamračene a trošku ma bolela hlava ale prestala tak ahojte

bond 2001

AHOJTE MARIE ako sa mas dnes bolo u nas krasne svietilo slniecko ale uz sa zamracilo.
AGAVEn uz je dobre ? Mala je v poriadku?PEKNY DEN VAM PRAJEM

bond 2001

Agaven kasli na pravopis kto to chce ten to precita a kto nie nech to preskoci clovek ma inaksie problemy co treba riesit.ada