Pocit pri milovaní...

Príspevok v téme: Pocit pri milovaní...
filip

Čaute fórumáci. Chcel by som sa Vás spýtať: Je veľký rozdiel v pocite keď to robiš s babou a keď masturbuješ, alebo je to iba približne taký rozdiel ako keď si to robíš rukou alebo na posteli po ležiačky?

Mám 22 a žiadnu babu som ešte nemal, už sa na to asi vykašlem zoberiem každú \"ponuku\" lebo ak budem čakať na nejakú s ktorou by to bolo s lásky tak to už budem mať zas o nejaký ten rôčik viac :((

cucu_5

ja suhlasim s envy...niekde sa začať síce musí ale na to pravé sa fakt oplatí počkať...viem o čom hovorím...nie je nič krajšie, ked je to z lásky a hlavne vzájomné!

momi

Suhlasim s envy... Co by ste z toho milovania mali, ked by ste k tej dotycnej osobe nic necitili??? chvilkove potesenie, pekny pocit a potom opät prazdno v dusi! Som na tom rovnako, mam 22 a tiez som sama... Spoznala som jedneho chlapca, na ktorom mi strasne moc zalezi, lubim ho a chcela som byt len s nim, ale on neciti to iste ku mne, bohuzial. Sme dobrí kamarati a o to je to pre mna horsie. Trapim sa a mam strach, ze uz nikoho nebudem tak milovat ako prave jeho...neviem co mam robit! ale musim ist dalej, aj ked je to velmi tazke a bolestive...no nikdy by som nedokazala ist s niekym len tak, aby som o to prisla a hotovo... Nechajte to plynut a raz dufam stretnete toho spravneho cloviecika, ktory vas urobi stastnymi a vy zase jeho. Ved lasku si zasluži kazdy jeden z nas!!! Pokial mu na uprimnej laske naozaj zalezi... Prajem vam vela stastia a trpezlivosti!!! a sebe tiez...

envy

decka, sex je sex, spojenie tiel nic viac...ale milovanie...je to spojenie dusi, chcete urobit toho druheho stastnym, nezalezi vam na nikom inom, len na tom druhom cloveku.. mala som 19, ked som mala prvy sex, bolo to sice z lasky, ale bol to otrasny zazitok..ten chalan bol sebec, mna to sialene bolelo a onedlho sme sa rozisli...a keby som ja trubka pockala, mohla som mojmu terajsiemu priatelovi dat seba celu.. s mojim priatelom zazivam najkrajsie chvile, a keby som vedela co ma s nim caka, pockala by som aj dlhsie :) naozaj s anikam neponahlajte, ono laska ta prava laska spolu s milovanim pride, ked ju cakame najmenej..je to klise ale je to naozaj tak

jozefx

noo ja mam 21 rokov a este som nemal a uz ma nebavi cakat..skoro som s ponukou dal ale akosi nebolo..noo a baba3 ozvi sa mi teda odkial si?

baba3

ahoj, ja mam 19 a tiez som ete nemala sex a ani nic... proste sa citim ako mimozemstan bo aj ked k tomu skoro par krat doslo tak nic... sa ozvy ja som uz tiez ochotna s hocikym..... asi tak