prosim vas, od 29,9 mam kramy... teraz je 5,10 a vcera aj neska krvacam len rano..vcera som sa potesila ze uz mi to skoniclo a zase rano mi to zacalo ani v noci nic..uz dva dni len rano.. nechapem to... no a teraz vecer zas.. jaaajha =(poradte pliis
baby seeeeemmm
prvý raz beriem antiku...prvých 21 dni a doktorka mi povedala, ze krámy pridu počas 7-dňovej prestávky na 2-3-tí den...chýbajú mi este 3 tabletky do dobratia prvej sady pred prestávkou a krámy prišli už teraz...a teraz neviem, či mám normálne pokračovať v dobratí a stále pokračovať dalej ako sa má...chcela by som vedieť, či sa mi krámy časom upravia a či je to normálne, či sa nemam ničoho obávať? a brať antiku stále tak ako mám...bez ohladu na to...odp čo najskôr dakujem moc:D
tak dakujem krasne... jaaj preco chalani nemaju taketo starosti iba my baby...to je nesoravodlive hehe..noo mam 15
toho sa neboj... aj ja som mala kramy od 29.9 ako ty a este aj teraz tam cosi mam. niekedy tomu hrabne a robi si to, co chce. netrap sa tym. nie je to nic vazne.. a kolko mas rokov?
to tu nikto nie je?