Baby ktore ste bulimicky a uzivate antikoncepciu ma to ucinok?Teda pokial si date antikoncepciu anpriklad vecer pred spanim a uz nevraciate tak by to malo byt ok?nie? teda neznizuje sa riziko opkial uz potmo vraciate az na druhy den?poterbujem vediet..Nechcem zostan tehotna :(
bulimia a antikoncepcia
Mám 17 a tej pliagy sa neviem zbaviť 4 roky ... stratila som už akúkoľvek motiváciu prestať
Strati antikoncepcia svoje ucinky ak uzijem tabletku ako mam a po hodine sa cca vyvraciam?
Nie som stotoznena s tym ze som vela toho zjedla... sla som von a predtym som uzila tabletku ..a az potom mi to napadlo.. neviem co mam trz robit ..ani ako by mi mohlo stravit bez toho aby som to musela dat von.. pomohli by citronove vody? Aby sa mi jedlo odvodnilo alebo tak ?:/ nechcem pribrat :(
ahojte baby mňa toto tieť veľmi zaujíma tiež užívam HAK a taktiež zvraciam ale tabletku si dávam na noc a už po užití nevraciam. tiež by to bola poriadna pohroma keby tabletky nemali účinok ... to by sme si mohli odrazu asi hodiť :(((
Tak to rychlo ukonci kym nebudes pokrocila bulimicka lebo niet cesty spat. Vela stastia
vzdy som sa najprv vyvracala, dala tabletku a isla spat.
No pravdaze, bez pochyb!