Dobrý deň, zistli mi otočenú maternicu, tiež mi zistili, že sa mi netvorí žlté teliesko a momwentálne aj cystu. Pred mesiacom 5x5 cm, dnes som bola na kontrole a cysta už je 6x7 cm. Viete mi prosím povedať niečo bližšie o týchto mojich troch diagnózach? Ak mi tá cysta nezmizne do mesiaca, musím ísť na operáciu. Nedá sa nejako vysušiť? Ďakujem.
Otočená maternica,žlté teliesko a cysta
fiiiha,vacsia cysta ako maternica..no drzim palce,nieje to nic smrtelne,no bolesti si uzijes...
k tej otocenej maternici..je to v podstate ok,len budes mat problemy s otehotnenim.Aj sexualna poloha "od zadu" ti asi bude vyhovovat viac ako klasicky "misionar"..a zlte teliesko neviem co je...
naozaj by mohli pomoct antikoncepcne tabletky, ale mohli by vam urobit kyretaz a zistili by ako ste natom,to nie je az tak hrazne.drzim palce, ja som to absolvovala mala som priemer len 3,5cm ale mala som velke bolesti v podbrusku a krvacala cely mesiac......dnes uz som ok.vyoperovana a zdrava dufam.
do 10 cm netreba operovat a mala by sa sama rozpustit ked ma viac ako 10 by mohla prasknut co je riziko ja beriem antikoncepciu a mam 3.2 na 3.5 doktor povedal ze by to malo prejst a ak nie tak v decembri budem nasledovat vase kroky
cyste by mali pomoct antikoncepcne tabletky