Prosím o radu, naše dieťa sa v noci strháva zo spánku, plače pri tom, nedá sa prebudiť, ale ráno si na nič nepamätá. Bolieva ju aj hlavička. Boli sme aj na nejakých vyšetreniach (psychológ,očné..) ale ako to už býva, nič jej nezistili.Ak má niekto podobný problém,poraďte. Ďakujem
Moje dieťa sa strháva v noci zo sna..
a moja mala zas este aj teraz hocikedy zacne v spanku vzlykat .. a ju len pohladkam a spinka dalej .. nejake horsie stavy nastastie nemava ..
ked som bola mala tak som to mala tiez ale neviem cim to bolo
moje dieťa plakalo tiež a prišli na to ,že ho beleli lítkové kosti--lekár ,že od rastu,. Predpísal magnézium a musím skonštatovať pomohlo to ťuk -ťuk odklopem,
svte svete tomoje pisanie pardon
ja so vetsinou radila aby mu dali do postielky to co nosite vy cely den ano aby to vonalo pachom vas je to v pohode skuste mu tam napr tricko co budete nosit aj 4 dni aj navonane ono vie a pozna vas pach a bude mysliet ze tam leskate pri mon skuste este toto to je moj nazor inak kupte aj patricky nieco také krizik a nechajte to stale niekde tam v postielke pri hlavicke to babky vetsinou radia dat nieco svte obrazok atd. pod plachtu a nechat tam ine ma už ani nenapada
janka ako to myslis ze sa mu uz sniva?
dobry den, chcem sa opytat ci ma niekto taky problem ako ta pani lebo moje dieta teiz place zo sna... a neveim co moze byt pricinou..nevie mi niekto poradit..
Dobrý večer, keď bol môj synček malý, každú noc mal nočný des. V jenom článku som sa dočítala, že je potrebné v miestnosti zasvietiť svetlo, pustiť hudbu, zobrať dieť na ruky, jednoducho zobudiť ho, ale s láskou, nie nasilu. A naozaj to pomohlo. Keď sa prebral do rána spal už nie takým silným spánkom a pokojne. Vyrástol z toho.
Prepáčte ale v žiadnom prípade som túto tému nebral ako srandu, práve naopak možno, iba tie príspevky s ňou nesúvisia. Ja ponocujem už roky a už ani nedúfam, že sa to zmení, naučil som sa tak žiť. Dokonca aj moja práca sa s tým stotožňuje v tom som mal šťastie. Dieťatku sa asi len niečo zlé sníva. Inak tu je každá rada dobrá.