Moje dieťa sa strháva v noci zo sna..

NatalkaBS

a moja mala zas este aj teraz hocikedy zacne v spanku vzlykat .. a ju len pohladkam a spinka dalej .. nejake horsie stavy nastastie nemava ..

MOMI

moje dieťa plakalo tiež a prišli na to ,že ho beleli lítkové kosti--lekár ,že od rastu,. Predpísal magnézium a musím skonštatovať pomohlo to ťuk -ťuk odklopem,

agaven

ja so vetsinou radila aby mu dali do postielky to co nosite vy cely den ano aby to vonalo pachom vas je to v pohode skuste mu tam napr tricko co budete nosit aj 4 dni aj navonane ono vie a pozna vas pach a bude mysliet ze tam leskate pri mon skuste este toto to je moj nazor inak kupte aj patricky nieco také krizik a nechajte to stale niekde tam v postielke pri hlavicke to babky vetsinou radia dat nieco svte obrazok atd. pod plachtu a nechat tam ine ma už ani nenapada

katuska200

dobry den, chcem sa opytat ci ma niekto taky problem ako ta pani lebo moje dieta teiz place zo sna... a neveim co moze byt pricinou..nevie mi niekto poradit..

rata

Dobrý večer, keď bol môj synček malý, každú noc mal nočný des. V jenom článku som sa dočítala, že je potrebné v miestnosti zasvietiť svetlo, pustiť hudbu, zobrať dieť na ruky, jednoducho zobudiť ho, ale s láskou, nie nasilu. A naozaj to pomohlo. Keď sa prebral do rána spal už nie takým silným spánkom a pokojne. Vyrástol z toho.

sony

Prepáčte ale v žiadnom prípade som túto tému nebral ako srandu, práve naopak možno, iba tie príspevky s ňou nesúvisia. Ja ponocujem už roky a už ani nedúfam, že sa to zmení, naučil som sa tak žiť. Dokonca aj moja práca sa s tým stotožňuje v tom som mal šťastie. Dieťatku sa asi len niečo zlé sníva. Inak tu je každá rada dobrá.