vie mi niekto poradit ako chudnut zdravo a nedietovat? Pretoze ja som si uz cely organizmus pokazila vsetkymi dietami..:( Papat 5 krat denne?zda sa mi to vela..Neviem ja som tolko mesiacov stale drzala nejaku dietu a spat som pribrala teraz este viac!zase sa to snazim zhodit ale takto je to o nicom..Nepojde to takto uz dalej...A co je pravdy na tom ,ze na ranajky sa ma jedavat prevazne ovocie a az od 12 sa mozes normalne najest?neviem uz comu mam hovirt..niekde sa pise ze rano len nieco lahke cize ovocie najlepsie a od 12 uz co chces...A niekto hovori rano sa najedz poriadne telo potrebuje energiu aj tak to za cely den potom spalis...ta uz neviem co robit...Poradi mi nejaky odbornik?
Asi stop dietam !
Ahoj, ja by som ti 90 dnovku neodporucala, sice schudnes ale vrati sa ti to, je to dieta ako kazda ina a baby ktore ta na nu nahovaraju ju drzia a su pozitivne naladene lebo chudnu ale som zvedava kto ti ju bude odporucat ked ju skoncia a kila sa vrati - je to moj osobny nazor.. Jest 5x denne neznamena ze na 5 najest do prasknutia..Ja to robim tak ze papam ranajky, obed, veceru a ked medzitym dojde na mna hlad tak si nieco dobnem inokedy zasa uplne zabudnem na jedlo...takyto sposob mi vyhovuje a co je hlavne nepriberam :) Hlavne sa nestresuj s tym co a okolkej v kombinacii s cim mozes ci nemozes jest :) papaj zdravo ale zasa ziadny extrem a hyb sa, neboj pojde to :))
Uplne jednoduchy recept. Vyskusaj tu 90 dnovu rozlisovaciu dietu, alebo skus jest 5x denne samozrejme mensie porcie a viac pohybu.Nic ine ti totiz nepomoze.