vie mi niekto poradit ako chudnut zdravo a nedietovat? Pretoze ja som si uz cely organizmus pokazila vsetkymi dietami..:( Papat 5 krat denne?zda sa mi to vela..Neviem ja som tolko mesiacov stale drzala nejaku dietu a spat som pribrala teraz este viac!zase sa to snazim zhodit ale takto je to o nicom..Nepojde to takto uz dalej...A co je pravdy na tom ,ze na ranajky sa ma jedavat prevazne ovocie a az od 12 sa mozes normalne najest?neviem uz comu mam hovirt..niekde sa pise ze rano len nieco lahke cize ovocie najlepsie a od 12 uz co chces...A niekto hovori rano sa najedz poriadne telo potrebuje energiu aj tak to za cely den potom spalis...ta uz neviem co robit...Poradi mi nejaky odbornik?
Asi stop dietam !
Monica, v tom je problém, že keď si držala diétu, mala si pokračovať ďalej. Nemyslím, že 90-dňovkou, aj keď je druhý diel, a pomohlo by ti to zhodené kg udržať, ale ty si určite začala papať tak ako pred diétou a preto si pribrala. Diéta je na to, aby ti pomohla zhodiť nadbytočné kilá, ale udržať si ich musíš sama. Je jasné že nemôžeš držať ceý život diétu, ale zdravo stravovať sa môžeš. Keď si si dala takú námahu, a si zhodila kilá, prečo si nedáš námahu a popracuješ na tom aby si si kilá udržala. Veľmi ľahko sa priberie, ľahšie sa kg zhodia, ale najťažšie si je ich udržať a nepribrať. A v tom je problém.
monica to číslo v tvojom e-maile je tvoja výška?
Vieš monica písať tu niečo nepomôže, lebo keď si klikneš na vyhladávač v témach "chudnutie,diéta" tak sa zľakneš čo je tam príspevkov a to čo by som tu popísal je už tam niekoľko krát popísané. Zbytočne ti budem hovoriť, že vtedy bude dobre keď nebudeš mať čas sedieť pri počítači ale budeš mať toľko záujmov a práce že nič nebudeš stíhať, lebo každý máme nejaký spôsob života zaužívaný a len veľmi málo kto má chuť a odvahu tento pohodlný sterotyp meniť. A v tomto to je. Ty a tebe podobný, ktorý chcú schudnúť nepotrebujú diétu alebo návod ako to urobiť, vy potrebujete zmeniť "ale nie trochu-razantne-od podlahy" svoj spôsob života a nejlepšie aj prostredie. Lebo v tomto spôsobe života, ktorý máš zaužívaný bude pre teba problém všetko zmeniť a po čase sa k tomu sterotypu nevrátiť. Veď recept na chudnutie poznáme všetci a je veľmi jednoduchý dokonca nepotrebuješ nič minúť, nepotrebuješ kupovať "zaručené" drahé preparáty ba práve naopak ušetríš, lebo čím menej toho nakúpiš tým viacej schudneš. Nič nepotrebuješ iba nekonečnú pevnú vôľu.
monica ja tak chudnem pod dohladom endokrinologicky.... ver mi ze ja nez s niecim zacnem velmi dobre si to premyslim, a zvazim a pozistujem si o tom a uz mam dole 11 kil ale je to aj pravidelnym cvicenim takze dieta bez pohybu je o nicom
andínka ty nie si nejaka vztahovacna? sak tebe som nic nehovorila... a nie myslim to vazne...spytaj sa odbornikov nie laikov... ach jaj
Skus sa pozriet na www.chudnutie-ako.sk. Je tam dost zrozumitelne vysvetlene, co je to zdrava strava, ako jest, aby clovek nepriberal, pripadne chudol. Naucis sa jest zdravo, budes sa dobre citit, a zbavis sa predsudkov akoze "nejest po 18" alebo "na ranajky len ovocie". Clovek, ktory to tam napisal, vlastne len dal dokopy poznatky o zdravej vyzive, uz ich netreba hladat, staci sa nimi uz len riadit :)
vicodin - pozri ja som povedala svoj nazor!! ja respektujem tvoj tak ty akceptuj moj... a co sa tyka tych doktorov? to ma byt vtip?
no tak to je velmi zaujimave ze 90 dnovu dietu odporucaju aj endokrinologicky...a doktorky...