Ahojte. Neviem, či niekto na mňa zareaguje, ale mám taký problém, že ma z ničoho nič začal bolieť normálne veľký prst na nohe, neviem, či je to kĺb alebo v čom to je. Natieram si to Fastum- gelom, ale zatiaľ ma to bolí. K lekárovi sa mi s tým ozaj zatiaľ nechce. Veď je to divné, že ma bolí len 1 prst na nohe. Ak sa niekto s takým niečim stretol, ozvite sa prosím...
Bolí ma prst na nohe...
Ahojte, tak ja mam bolavý pravý palec na nohe už cca 4 mesiace. Bola som na rôznych vyšetreniach, nieje to DNA, ani cukrovka, ani nic podobné. Bola som aj na vyšetrení, čo sa psyché týka a je to psychického pôvodu. Neviem zvládnuť životné situácie, ktoré sa mi stali a zopakovali párkrát po sebe. Takže asi tak.
mna bolí tiež, možno to je zlou obuvou, ja si to natieram voltarenom-zatial funguje
No vidíš! Pomoc sa nájde. Viac hláv, viac rozumu.
Ozaj prepáč, ahoj.
71 Gloria, vieš čo je dobré na okamžitú úľavu pri bolestiach dny? Zjesť surový zelerový list cca 4 kusy. A so stonkou. A samozrejme veľa piť čistej vody, ktorá z tela vyplavuje "špinu". Ešte sa udáva, zabaliť palec do kapustného listu.
Presne tak ako vravíš. Bolí len palec na nohe, avšak pri veľmi silnej dne a jej štádiu môžu bolieť aj ďaľšie kĺby.
Prečo by sme nezreagovali...chi.. ale s kým::. chi:::
samko r. myslíš, že pri DNE by ma bolel iba 1 prst???Túto chorobu by som skôr čakal vo všetkých kĺboch....