Vase nazory, prvy sex bez lasky

Príspevok v téme: Vase nazory, prvy sex bez lasky
bubinka8

Cauko, mna by zaujimalo co si myslite o sexe bez lasky..prvom, teda aby som to upresnila, nemam chalana ani sa nic moc necrta ale citim sa byt pripravena na sex, taka vyrovnana..aspon s niekym kto mi je sympaticky. Viem ze budete hovorit ze pockaj si na lasku a tak aj tomu verim ze je to pekne, ale nemyslim si ze preto by som napr musela cakat dalsich 5 rokov dajme tomu...ze proste citim ze by to bolo fajn teraz, jedine coho sa bojim ze by sa to nepodariloa potom by som mala asi blby pocit,..ale tak dfam v opa :)

Summer

hehe tak to je individualne...ak sa citis na to a vies ze to nebudes lutovat tak do toho chod...ja som mala prvy sex z lasky ale aj tak spolu uz nie sme..ale to zalezi od povahy,aki su ludia a v tejto dobe mi to az take hrozne nepride

jozefx1

no bubinka ja tiež tak isto som uvazoval ze sex bez lasky no ale nenasiel som ziadnu ktora by isla do toho:-(( inac odkial si? ak budeme sympaticky mozme dat :-)xixi

yanussa

A preco by sme ti mali hovorit pockaj si na lasku? Potom uz nebudes moct skusit aky je sex s inym. Ako to porovnas? Ja som sexovala prvy krat na chate s chalanom, ktoreho som poznala 2 dni aj s cestou. Nelutujem. Teraz mozem povedat, ze sex s neznamym sa neda porovnat s milovanim s clovekom, ktory ma nadovsetko lubi...

ciciii

MOJ prvy sex bol tiez bez lasky akosi som si nepotrpela nato aby to bolo s laskou proste pacil sa mi ten chalan a to stacilo =))na tom nezalezi nemusi to byt s laskou nemusis cakat ...ale je to krajsie ked tam ta laska je urcite ja keby som priatela nemala tiez by som sa nato dala nic zle natom nevidim ..=)len tolko tak ako xces ty =)