Cauko, mna by zaujimalo co si myslite o sexe bez lasky..prvom, teda aby som to upresnila, nemam chalana ani sa nic moc necrta ale citim sa byt pripravena na sex, taka vyrovnana..aspon s niekym kto mi je sympaticky. Viem ze budete hovorit ze pockaj si na lasku a tak aj tomu verim ze je to pekne, ale nemyslim si ze preto by som napr musela cakat dalsich 5 rokov dajme tomu...ze proste citim ze by to bolo fajn teraz, jedine coho sa bojim ze by sa to nepodariloa potom by som mala asi blby pocit,..ale tak dfam v opa :)
Vase nazory, prvy sex bez lasky
hehe tak to je individualne...ak sa citis na to a vies ze to nebudes lutovat tak do toho chod...ja som mala prvy sex z lasky ale aj tak spolu uz nie sme..ale to zalezi od povahy,aki su ludia a v tejto dobe mi to az take hrozne nepride
no bubinka ja tiež tak isto som uvazoval ze sex bez lasky no ale nenasiel som ziadnu ktora by isla do toho:-(( inac odkial si? ak budeme sympaticky mozme dat :-)xixi
A preco by sme ti mali hovorit pockaj si na lasku? Potom uz nebudes moct skusit aky je sex s inym. Ako to porovnas? Ja som sexovala prvy krat na chate s chalanom, ktoreho som poznala 2 dni aj s cestou. Nelutujem. Teraz mozem povedat, ze sex s neznamym sa neda porovnat s milovanim s clovekom, ktory ma nadovsetko lubi...
MOJ prvy sex bol tiez bez lasky akosi som si nepotrpela nato aby to bolo s laskou proste pacil sa mi ten chalan a to stacilo =))na tom nezalezi nemusi to byt s laskou nemusis cakat ...ale je to krajsie ked tam ta laska je urcite ja keby som priatela nemala tiez by som sa nato dala nic zle natom nevidim ..=)len tolko tak ako xces ty =)