Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvá priateľka - môže byť ženou na celý život???

Príspevok v téme: Prvá priateľka - môže byť ženou na celý život???
sunnysweetie

ahojte.
píšem za svoju kamošku.
dúfam, že ma tu nikto nebude osočovť za moju ďalšiu zvláštnu tému..ale aj táto téma je súčasťou nášho života

kamoška má dlhoročný vzťah, sú v ňom obaja šťastní..ale chyba ktorá nastala sa týka tohto:
ona mala pred ním detské/krátkodobé vzťahy, ale on nemal nijaké..
je pre neho prvá vo všetkom.
klape im to, sú spolu šťastní, ale on sa začal zaoberať myšlienkou, aké by to bolo s inou..
miluje ju, nechce skúšať iné, len náhodou načrtol túto tému..
a ona sa teraz znepokojuje..
čo ak ju sklame, lebo mu nebude stačiť ako prvá tak aj posledná - životná partnerka?

aké s tým máte skúsenosti..
ste tu niektorá taká, ktorá si zobrala za muža chalana, ktorý bol jej prvý partner a ona jeho prvá partnerka.
alebo je človek taký, že musí skúšať a potom si vyberie to najlepšie???

bojí sa, že ak ju aj teraz nesklame, lebo ju veľmi miluje..tak ju môže sklamať, keď už budú mať spoločnú rodinu..a potom sa to bude riešiť už ťažšie.
prosím, ak môžete a viete, poraďte jej..

dá sa celý život žiť s pocitom, že ja som mal/a len jediného priateľa/ľku, ktorú/ého som si vzal/a a prežil/a som s ním/ňou celý život???

lucia987

bosorka007...prave takuto nejaku radu som tu hladala..od skuseneho cloveka...pretoze mne to s mojim v sexe moc neklape ale mam ho strasne rada a viem ze v buducnosti budeme lutovat a nebudeme stastni(netvrdim ze ty nie si stastna)ale proste ja som dobry sex este nezazila ale mame sa strasne radi..ale asi to ukoncim...neviem...

bosorka007

tak toto sa tyka aj mna, ale vobec si nemyslim, ze je to dobre. som vydata takmer20 rokov za svojho prveho a nikdy by som to svojej dcere neodporucala. Bola som mlada, neskusena, zo sexu som takmer nic nemala, len som vsade citala, ze to pride neskor, po 25, po 30 ale nic. az teraz som zistila, ze ak si dvaja rozumeju skvelo ako partneri, este to neznamena, ze to bude skvele aj v posteli, ale ked si beries prveho, ten rozdiel nepoznas. A potom si stale len vravis, ze sex nie je podstatny.Ale je!!! Vela stastia

yur

Tak tomu ver ze sa to da! Vyse sest rokov som s priatelkou, ktora vo vacsine veci bola mojou prvou a ja som jej prvy. Teraz sme zasnubeni a planujeme svadbu. To, ze ten chalan nacrtol myslienku "ake by to bolo s inou" je uplne normalne. My sme sa na tuto temu bavili uz nespocetne vela krat:) Bola aj mensia kriza preto...;)
Zalezi to urcite od cloveka, aky je, co potrebuje. Ale v pripade Tvojej kamosky, aspon ako si opisala jej vztah, nie je sa coho bat.

ninika

to by aj mna zaujimalo..lebo moj priatel je moj 1 a ja jeho tiez a teraz to spolu tahame uz 4rok a on ma uz 20a ja 19..rozmyslame aj nad spolocnou buducnostou a nad tymto som sa tiez minule zamyslala :/ kto vie..?

eye

podla mna zalezi od toho aky je clovek typ, ci je prelietavy (aj proti svojej voli-proste musi skusit aj ine aj ked jednu miluje) alebo je to typ rodinny (mozno som to zle nazvala, ale rozumieme sa:D).
Poznam muzov z oboch skupin, ti prvi chcu skusit co najviac a potom si vybrat taku, kt. im bude najviac vyhovovat a druhy typ su ti, kt. si dokazu predstavit svoj zivot len s jednou zenou, ktoru miluju....je uz jedno ci bola piata alebo prva.....to moj osobny nazor no:P