Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hemeroidy

Príspevok v téme: Hemeroidy
tibor lopuch

Ma tu niekto problem s tym,ze ho obcas svrbi ritny otvor a to dost casto?Aj ked si ho umyje?Nemoze to byt zlatou zilou?Niekedy to svrbi dlhsie obdobie a niekedy zase dlho nic.Raz to uz bolo aj take, ze som citil ako keby zlatu zilu a bolelo to,ked som sedel,alebo bol na velkej potrebe.Vdaka za odpovede

aha

mariaa ja teda tak strasne nekrvacam ze mam plno tekutej krvi v mise,skor si vsimnem ale dost castokrat ten krvavy fliacik na stolici, niekedy aj viac-taky krvavy pas,ale poslednej dobe len taky fliacik alebo viac fliackov krvi co sa mi zda zvlastne lebo ta krv by sa mala asi v tej vode predsa rozplynut no a na papieri nic krvave tak mam strach i ked mi diagnostikovali hemoroidy ze ci su to len hemoroidy.a bolest konecnika ani nic podobne ci svrbenie nemam.
ty mas tu krv vo vode ako pri menzes ci aj na stolici?

mariaa

Ja mam aj zlatu zilu aj heme.2st.aj vnut.A ked krvacam,mam plno krvy v mise na zachode.A tiez dlho nemozem sediet,ale ani dlho chodit.A bolia ma aj kosti,po kupeli z dubovej kory sa mi ulavy.

mariaa

Tibor lopuch,ahoj.A mas aj krv ked ides na wc?Na bolesti pri velkej potrebe je dobra aj masticka robena v lek.Calcium.Aleba cipky SPOFAX.

aha

hehm prosim ta ako sa ti to krvacanie z vnutornych hemoroidov prejavuje? kde?
ja ich mam tiez, len prveho stupna, ale krv nemam na papieri ale vidim ju na stolici ako taky maly cerveny krvavy fliacik. dost ma to depta a je to dost casto i ked nevidim to vzdy, ale nie vzdy to zas musim postrehnut. ja len mam strach aby to boli len tie hemoroidy.
tebe sa to krvacanie ako prejavuje

Aloe Alka

s hemoroidami som skončila pred 4rokmi pomocou prirodných výživových prostriedkov prečo hemoroidy vznikaju a ako ic treba liečiť môžete konzultovať na tel.č.0905 700 825