Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gewotherm infračervená podložka - skúsenosti?

blahová

manžel používa tiež tento matrac,zaujal ma príspevok z 26.10.2007 od samko r.
Tak ako on, aj manžel sa sťažoval na tie isté problémy,t.j.bolesť krížov/preto si vlastne kúpil na odstránenie bolesti/, spotený do rána aj 3 pyžamá vymení a aj chlapské... prosím napíšte, prešlo Vám to? Manžel matrac používa iba od 9.5.2008
spáva na ňom celú noc v zapnutom stave na I. stupeň.

rudecko

Dakujem za upozornenie. Myslel som, ze moja e-mailova adresa je dostupna na zaklade udajov , ktore som poskytol pri reg. Tu je: rudecko@gmail. com

rudecko

Tiež užívam gewotherm. Poradím,ako sa k nemu dopracovať z prvej ruky so zárukou a dokladom o kúpe, tak ako to má byť.

mia

Koľko stojí tá gewotherm podložka?
Ja som pozerala na nete napr. cez firmu Compex Slovensko (alebo comex?), tam majú dve infračervené podložky v ponuke. Neviem, na základe čoho sa treba rozhodovať. Poradíte?

strom.l

gewoterm, je malý zázrak...účinkujke snád na všetko, v noci spím a liečim sa...mal som operované kolená a teraz behávam do vrchu...prekrvením sa mi aj upravil tlak

ján

Prosim poradte mi kde by som vedel kúpiť GEWOTHERM infračervenú podlodložkú ale nie cez firmu Medivit predáva to aj niekto iný dajte mi vedieť na tento mail apollonm@azet.sk

ján

Prosim poradte mi kde by som vedel kúpiť GEWOTHERM infračervenú podlodložkú ale nie cez firmu Medivit predáva to aj niekto iný

samko r.

Práveže ja ju mám, mne napríklad asi nerobí dobre, lebo po ležaní na nej ma bolia kríže ako koňa. A stále viac. Trchu sa mi objavili aj problémy s prostatou, ale to môže byť len náhoda, lebo teraz sa prechodne ochladilo a dosť som bol aj vystavený prievanu, resp. spotený som bol vo vetre... Naopak, suseda od naproti si ju nevie vynachváliť. Tvrdí, že ju tiež najskôr kríže boleli viac, ale potom prestali a teraz už nevie čo táto bolesť je. Takže,... neviem. Inak je pravda, že prehreje človeka od pliec až po päty. A pritom sama horúca nie je, ona len vyžaruje také nejaké vlnenie, ktoré telo prehreje. Kamarát, ktorý si ju kúpil naraz so mnou povedal, že nej spí ako medveď.Na nete som si zadal Gewotherm a tam sa objavila táto firma viac neviem k tomuto.