Gewotherm infračervená podložka - skúsenosti?

samko r.

Treba si nájsť firmu Medivit na Googli, oni to predávajú, neviem kde teraz sídlia, ale stojí to na naše cca 12.OOO Sk.

zuzana97

Je to celkom fajn.Mám tú infračervenú podložku Gewotherm so ZES a veru každý večer keď idem spať si zapnem na I.stupeň, pomáha mi na rôzne problémy zmierňovať bolesti a okrem toho teplo mám rada, takže som spokojná, nemyslite si že to celkom vylieči.Závisí to od toho aký máte zdreavotný problém a ako dlho, či je to už chronické a vôbec vyliečiteľné.Ale v každom prípade pomáha zmierňovať bolesti.Nechcem robiť reklamu firme, ktorá to predáva ,ak niekto chce poskytnem info cez mail.

samko r.

Vážená pani /slečna/ Marikal. Ja som písal, že sa s pánom doktorom poznám osobne a nie ako uvádzate Vy "dobre". Je v tom rozdiel. Keď som sa sním stretol, tak len náhodne, alebo pracovne,nechodil som sním na rodinné stretnutia a pod. Priznám sa, že o jeho smrti som nevedel, hoci s jeho zaťom som bol asi pred 2-3 mesiacmi a ani ten nič nespomenul o odchode tohto dobrého odborníka z "tohto sveta".A čo sa týka tej podložky, niekomu môže pomôcť, niekomu môže ublížiť. Je to aj v návode, len si treba dobre prečítať aj tie drobné písmenka a v dnešnej dobe musíte vedieť čítať aj medzi riadkami.Ak Vám pomáha, tak ja Vám to len zo srdca prajem. Tu bola položená otázka, kto má s tou podložkou aké skúsenosti, nuž tak ja som odpovedal, že ja veľmi zlé. Keby ste čítali staršie príspevky, tak by ste našli môj starý článok, že suseda si Gewotherm chváli. Takže, kde je objektivita?
S pozdravom "Samko r."

marikal

Vážený pán Samko r. Vo Vašom príspevku z 2.6.2008 uvádzate, že sa dobre poznáte s pánom primárom Jamrichom a že sa ho spýtate na to , či nebolo jeho meno zneužité.Ak sa tak dobre poznáte, tak by ste mal vedieť že to nie je možné , lebo už na jar zomtel.Takže mi z toho vychádza, že Vy a nie predajcovia gewotermu ste neobjektívny. Ja som si tento výrobok kúpila asi pred rokom (a je mi jedno či si ho niekto kúpi, alebo nie) a možem ho zatial len a len chválit.Používame ho celá rodina podla potreby.

samko r.

Tak ako som spomenul toho pána primára z Bojníc, že sa ho spýtam na to či v kúpeloch používajú tieto podložky, rýchlo táto firma (M.....t)stiahla z netu jeho odporúčania na tento produkt a aj ich reklama je už len veľmi strohá. Takže.....

jarda

Kdo by měl zájem o infračervenou podložku GEWOTHERM v záruce, prodám po dohodě, nepoužitá ani jednou.Kontakt jaroslav.kadlecik@seznam.cz

RNG

Teplo zvysuje cirkulaciu a teda aj hojenie. To je podstata kupelov.
Ale skutocne infracervene monochromaticke zdroje su LED(svetlo emitujuce diody), nie vyhrievacie deky. Tie nevydavaju monochromaticke hlbokoprenikajuce ziarenia(600-900 nm).nohe z nich su pulzne a roznymi frekvenciami pulzov dalej stimuluju rozny cinnost v tele.
Napr:

Light Therapy Lumen Photon-90 Infrared Therapy Product

A takych je plno dnes na trhu.

samko r.

p. Blahová, asi čakáte na moju odpoveď. Ja som to prestal požívať, lebo mne to stále robilo problémy s prostatou a podobne. Musel som si preliečiť celé močové ústrojenstvo bylinkami a prípravkami ako vrbovka malokvetá a neskôr prípravkom Urologica generica, kde je výťažok z brusníc. Ináč stále to nie je celkom v poriadku, budem to musieť zopakovať. Teda myslým preliečenie prostaty a moč. ústrojenstva. Inak v ich reklame na googli je aj vrelé odporúčanie primára Bojnických kúpelov MUDr. Jamricha. POznám ho osobne a keď s ním budem, spýtam sa ho či v tej reklame nebolo zneužité len jeho meno a či to skutočne používa toto liečebné zariadenie. Dám vedieť...