rakovina?dufam...

0303

takze plasticky chirurg?je v tom velky rozdiel,ze to bude robit plastick ch. a nie len chirurg?uz by som bol davno na tej operacii ale ma brzdia tie jazvy ktore by mi ostali po zakroku,takze preto asi myslis toho plastickeho ch.(ze to zosije lepsie)(?)
este ale dufam,ze objavim nejaku mast alebo daco take...zatial dik za pomoc!

orešanka

Ja som mala také hrčka na chrbte a pri lokálke mi ich vybrali. Mal by si ísť najprv na kožné a tam ti povedia či je to vhodné vybrať. Ak áno pošlú ťa na chirurgiu. Sestre sa to objevuje na hlave. Je z toho celá na nervy, pretože sa jej to opakuje. je lepšie to vybrať malá aby si nemal veľkú jazvu. Ale inak je to v pohode.

Alternativa

OK, ked mas odborne vysetrenia so zaverom tukove hrcky, alebo tak nejako. To je dolezite pre dalsi postup. Navstiv s nalezmi, zavermi chirurga, asi najlepsie plastickeho.

0303

vysetrenia som mal nielen um mojho obvodoveho lekara ale aj na x dalsich miestach,a zaver je,ze to nie je nic ma to aj mnoho dalsich chlapcov a cau...takze radu som chcel aj z vasej strany...ale je to asi dost takze,pochopit moju situaciu:(no nic...mozno na daco pridem aj s tym prec

Alternativa

0303,
mindrak je jedna vec, ale MUSIS MAT ISTOTU, ze je to "len"...Totiz uzliny si treba strazit. Takze este raz odborny lekar a ked Ti povie, ze to je nic, budes riesit vzhladovu stranku problemu.

vrr

moze to byt len zapalena mazova zlaza ktora sa zdurila a vytvorila hrcku, vobec to nemusi boliet a netreba to odstranovat, skus tak nejaky ten detoxikacny den(tyzden), pozri napr forum o BMI ako Lusk ak chces radu o jedle ktore by mohlo pomoct.

0303

no viem,ze vazne to nie je,ide len o ten tuk ci uzliny takze by sa mi to potvrdilo aj u edndokrinologa...ide vsak o ten mindrak a to som uz fakt v koncoch asi podstupim tu chirurgiu:( my last chance...

Alternativa

Ak sa potvrdia tukove zhluky, konzultuj chirurgov o moznosti ich odstranenia. Ale urcite nechod na chirurgicky zakrok v tychto horucavach. Drzim palce.

Alternativa

U akeho doktora si bol? Tiez nemyslim, ze je to nieco vazne, hoci chapem Tvoje mindraky. Ale su taki muzi...no problem. Musis vsak mat istotu, ze je to v norme. Neviem presne, k akemu odbornemu lekarovi by Tvoja prehliadka mala patrit - skusila by som endokrinologa.