Strašne Vás prosím o pomoc. Moj dnes už osemnásťročný bratranec odmieta akúkoľvek pomoc. Meria 178 kg a váži už len 38 kg, úplne už prestal jesť, slabne a začína mu zlyhávať srdce. Rodičia sú už zúfalí a neviemenájsť spôsob ako ho dostať do nemocnice a udržať ho tam. Všade odchádza na reverz. Nevie niekto poradiť ako mu mám zachrániť život? Vyskúšali sme už všetko možné bez úspechu, ale verím, že existuje spôsob ako mu zabrániť v tom dobrovoľnom umieraní. Za každú radu vopred veľmi ďakujem.
Jana
Záchrana života
Chodte urychlene aj tak do nemocnice- napriklad zavolajte sanitku ak ho inac do nemocnice nedostanete. Ak si mysli ze je tucny odfotte ho a ukayte mu fotku. Uvidi sa naozajstne, nie ako v zrkadle. A stale mu opakujte ze je vychudnuty a ze ho lubite!!! Drzim palce!
ked som bola s ppp na psychiatrii pustali aj taketo pripady na reverz,tam nemozu drzat nasilu dospeleho cloveka,nemozu ho tiez vyhlasit za nesvojpravneho,jedine zeby mal este inu diagnozu
Tak nech ho uznaju za nesvojpravneho a v tom pripade za neho rozhoduju rodicia.
Ako sa preboha vobec dopracoval k takej anorexii???Co bol ten spustaci moment? Nerozisiel sa s nejakym dievcatom?Prave osoba opacneho pohlavia, ktoru ma rad, alebo mal, by mu mohla velmi pomoct.
Predopkladam, ze na reverz odisiel z normalnej nemocnice... zjavne potrebuje psychiatriu... a tam ho nepustia na jeho vlastne prianie.
Treba sa v nemocnici dohodnut a poslat za nim sanitku tak, aby ho zobrali na psychiatriu... verim, ze to je riesenie.
a to ho lekari s takym zdrav.stavom mozu pustit domov na reverz? myslim, ze aj take prepustenie by sa malo kvlifikovat za trestne,ked pacient ide proti sebe,zvlast v tychto pripadoch,ked ho k tomu vedie chorobne zmyslanie,chory a skresleny pohlad na seba a svoje telo.