Záchrana života

Príspevok v téme: Záchrana života
jana dreisigová

Strašne Vás prosím o pomoc. Moj dnes už osemnásťročný bratranec odmieta akúkoľvek pomoc. Meria 178 kg a váži už len 38 kg, úplne už prestal jesť, slabne a začína mu zlyhávať srdce. Rodičia sú už zúfalí a neviemenájsť spôsob ako ho dostať do nemocnice a udržať ho tam. Všade odchádza na reverz. Nevie niekto poradiť ako mu mám zachrániť život? Vyskúšali sme už všetko možné bez úspechu, ale verím, že existuje spôsob ako mu zabrániť v tom dobrovoľnom umieraní. Za každú radu vopred veľmi ďakujem.
Jana

rockerka

Chodte urychlene aj tak do nemocnice- napriklad zavolajte sanitku ak ho inac do nemocnice nedostanete. Ak si mysli ze je tucny odfotte ho a ukayte mu fotku. Uvidi sa naozajstne, nie ako v zrkadle. A stale mu opakujte ze je vychudnuty a ze ho lubite!!! Drzim palce!

aljuska

ked som bola s ppp na psychiatrii pustali aj taketo pripady na reverz,tam nemozu drzat nasilu dospeleho cloveka,nemozu ho tiez vyhlasit za nesvojpravneho,jedine zeby mal este inu diagnozu

agina

Tak nech ho uznaju za nesvojpravneho a v tom pripade za neho rozhoduju rodicia.
Ako sa preboha vobec dopracoval k takej anorexii???Co bol ten spustaci moment? Nerozisiel sa s nejakym dievcatom?Prave osoba opacneho pohlavia, ktoru ma rad, alebo mal, by mu mohla velmi pomoct.

kuki

Predopkladam, ze na reverz odisiel z normalnej nemocnice... zjavne potrebuje psychiatriu... a tam ho nepustia na jeho vlastne prianie.
Treba sa v nemocnici dohodnut a poslat za nim sanitku tak, aby ho zobrali na psychiatriu... verim, ze to je riesenie.

jana dreisigová

Práve preto hľadám niekoho kto mi poradí ako ho dostať do nemocnice, či náš systém zdravotníctva pamätá aj na takéto prípady, lebo zatial ho v pohode pustili od všadiaľ, keď odmietol hospitalizáciu.

hmmmmm

a to ho lekari s takym zdrav.stavom mozu pustit domov na reverz? myslim, ze aj take prepustenie by sa malo kvlifikovat za trestne,ked pacient ide proti sebe,zvlast v tychto pripadoch,ked ho k tomu vedie chorobne zmyslanie,chory a skresleny pohlad na seba a svoje telo.