Dobry den! Mam 18 rokov, priatel 22. V maji koncim strednu skolu. Hned potom sa planujeme vziat a mat babatko. Osud skusame uz teraz... Chcem sa len spytat, nemoze nastat nejaka komplikacia sposobena nizkym vekom prvorodicky? Dakujem!
Priskoro na dietatko?
Silviia, vdaka:) Ak nieco take pride, urcite si to budem vazit viac nez cokolvek ostatne. Tak ako si nesmierne vazim lasku mojho draheho...Len sa bojim, ako to prijme okolie. Ale na tom mi vlastne vobec nemusi zalezat. Takze tak:) A mozno je z toho zdravotneho hladiska lepsie byt maminou v 18 ako prvorodickou napr. v 34.
ono to nie je lahke, ale stoji to za to, je mi luto co si si prezila, tak dufam, ze si s priatelom budete vazit ten najcennejsi dar co mozte od zivota dostat
Myslim si ze psychicky pripravena som. Aj ked mam len 18 rokov, v zivote si vazim ine hodnoty ako su kamarati, alkohol a podobne. Problem s peniazmi a byvanim nebude, partner sa velmi snazi, mame uz kupeny 3-izbovy byt. Viem, ze nebude vsetko vzdy take lahke, lenze verim v seba, v nas...Babo nechceme odkladat. Prezili sme si spolu dost, mna sa rodicia pri narodeni vzdali a velmi by som chcela niekoho lubit najviac ako viem. Dat tomu malemu to, co som ja nikdy nemala. Teplo maminych ruk... Som rada, ze fyzicky by to malo byt v poriadku. Nikka prosim napis, ako si to prezivala ty a reakcie okolia:) Tusim sa od stastia neviem dockat:)
ahoj vedec, suhlasim
monikal, je to ale individualne, ludia vo velkomestach to beru inak ako napr. na dedine.ty sama sa musis poznat najlepsie, no a samozrejme aj otecka svojho buduceho dietatka :)
vela stastia. Inak inak dietatko je tennajcennejsi dar a najvassi poklad
No to som chcela povedat aj ja, necitis sa trosku mladucka na babetko? Ved si este uzivajte, ste taky mlady, ved vam nic neutecie.
Fyzicky si pripravena na dieta ide o to ze ci aj psychicky a ci si uvedomujes vsetko okolo toho..drzim palce