Sčervenaná a svrbiaca pokožka

Príspevok v téme: Sčervenaná a svrbiaca pokožka
oblacik

Mám veľmi nepríjemný problém. Asi už týždeň mám pod ľavým okom sčervenanú pokožku a sem tam ma svrbí...vyzerá to hrozne...nechcem si to zakrývať púdrom či make up-om aby mi to ešte viac nezreagovalo. To isté mam aj na pravom oku ale na viečku. Prosím, stretol sa niekto s tým to už? Čo mam urobiť aby mi to prešlo?? Ďakujem za všetky rady!!

oblacik

Po tej masticke ULTRACORTENOL a roztoku mi to zmizlo..ale mam obavy, ze sa mi to moze este vratit...bojim sa namolavat, hocico si dat na tvar..... :((((((((

oblacik

bola som u o ocnej a ta mi predpisala takju vodicku ktoru mi namiesali v lekarni (mam si to davat ako oblklad na viecka)a masticku s nazvom ULTRACORTENOL. Je to hormonalna mast... Beriem totizto hormonalnu antikoncepciu (Lindinette 20, nemoze mi znizit (ta mast)ucinok antikoncepcie??

lea

mala som nieco podobne a nic nezaberalo. uz mi davali hormonálne maste a pod. potom vyborne pomohlo homeopatikom Antihistaminum

agina

Reakcia na krem, puder, make-up a celkovo kozmetiku vobec, alebo si nieco zjedla, co ti nezapasovalo.Skus si tvar poumyvat s odvarom harmanceka.