Mám velky problem uz vela rokov.Nedokazem vyslovit svoj nazor.Neznasam schodze a stretnutia.Vtedy mlcím ako ryba.Dokonca aj ked len sedim a diskutuje sa tak uz sa chvejem a teploty na mna vystupuju.Ine to nie je ani v jedalni z nicoho nic dostanem naval tepla a vtedy by som najradsej nezil.
trema
flower nechcem to tu na skolo písať...mozme osobne...
je velmi dobre, ze si na to prisiel, no mohol by si povedat aj konkretne, co presne si take traumatizujuce zazil?
Tak som rozmyslal je to trauma z minulosti ...........a neviem ako sa jej zbaviť..
presne tak, tiez si hovorim klud vsak o nic nejde, ale to telo si robi, co chce.
tak skus teda porozmyslat a pevne verim, ze na nieco prides. pa
flower zajtra som tu od rana ..a budem uvazovat a napísem ti na co som prisiel...ajoj..
mal by si najst pricinu preco sa tak bojis rozpravat. preco? skus si odpovedat a napis nam to.
flower ja uz som z toho na dne ja to nikdy nedokazem...ja nemusim ani rozpravat staci ked som prítomný a uz som na dne...
tak skus zahodit vsetky zabrany z toho, ze mas nieco povedat. jednoducho si taky ako kazdy jeden z nich a aj ty mas na danu vec nazor, tak sa vyjadri. bez stresov, kludne. ved o nic nejde, len treba, aby si rozhovory nebral ako stresujucu zalezitost, ale aby ty sam si mal z toho radost, porozpravat sa s ostanymi, povedat co si o com myslis, co si zazil.. rady ako si zvysis sebavedomie najdes aj tu: charismaseeker.blogspot.com
hihi ja si aj popredu poviem sam pre seba ze musis to zvladnut ale jednoducho to príde samo..a potom si nadavam v duchu ze som zasa zlyhal.. mam nulove sebavedomie