co robit??

Príspevok v téme: co robit??
tak neviem

mam problem a neviem co robit.mam super manzela, krasnu dceru, peniaze a problem s alkoholom.pijem, snazim sa to skryt pred manzelom a zatial to ide. byvam mimo slovenska, k dr. je ist dost zlozite. viem ze by som mala nieco robit, na druhej strane mi je hrozne fajn, ked si vypijem tu svoju vecernu davku. chcem to skoncit, ale vyhovuje mi ked o tom nik nevie a ja si v tom hoviem. no, co este dodat. som byvala ppp.

...

Aj ja som presla z ppp na alkohol a zasa naopak...ked sa prejedam a vraciam, nepijem...ked nevracia, tak pijem...hrozne.

jaja

neboj,neprejdes od zavislosti k zavislosti...ale rozumiem tvojmu strachu,treba ho prekonat;0)viem,ze to mas tazke najma preto,lebo si prec,ale ber to ako klad..zacat odznova sa ti neponuka casto=0)

tn

ethel, ja pijem ked ma nikto nevidi, to je ten problem, viem sa ovladnut medzi ludni, viem ake je hnusne vidiet opitu zenu, viem ze mozem byt stastna bez alkoholu, len akosi prechadzam zo zavislosti do zavislsti. tiez viem, ze ak sa vzdam alkoholu, znovu prejdem do ppp alebo do niecoho ineho. len neviem co robit, lebo som mimo europy, nemam ozajstnych kamaratov, neviem na koho sa obratit. ale dik za odpoved.

ethel

vidieť opitého chlapa je trošku iné,ako vidieť opitú ženu.....Porozmýšlaj,čo ťa k tomu vedie,aký to má pre teba prínos,aké to má nedostatky,aké hrozby!Byť šťasná môžeš aj bez alkoholu,reálny pohlad na svet...A raz sa to tvoj muž dozvie a možno sa nezachová,tak ako by si si v tom momente priala.

tn

ale ja neviem co mam robit, kym to nikto nevie, vyhovuje mi to. ale ked si predstavim, ze by sa to mal dozvediet moj manzel, tak chcem prestat. jeho otec bol alkoholik, urcite by ho nenapadlo ze jeho zena moze mat ten isty problem. hrozne ma to trapi, strasne, ale na druhej strane mi je tak fajn.

ethel

nie nadarmo sa hovorí,že alkohol je metla ludstva....skús si na googli pohladať nejakú stránku alkoholikov,možno by sa dalo liečiť "ambulantne"...hlavné je,že s tým chceš prestať!