takze ludia cem zalozit taku temu de mozu vsetci prispiet svojimi skusenostami alebo radami fakt to dobre pomoze ludom ano pls prosim aj ja prispejem ak sa dakto zapoji ok tak piste pls
rady na chudnutie
a este su male triky...
rano po prebudeni vypit aspon 0,5l vlaznej (ani teplej ani studenej) vody-nastartuje to metabolizmus.
vitamin C,jest co najviac potravin,ktore obsahuju enzymi bromelain,papin(kiwi,ananas,grep) uhorky+melon-odvodnuju telo..
dobra je aj kava bez cukru na metabolizmus-hlavne je dobre vypit jednu kavu pred cvicenim!
Dievčatá, prečítajte si články o chudnutí a nadváhe na -odkaz odstránený- je tam popísané presne ako to funguje a ako je to s nadváhou. Hladovanie a prísne diéty sú nebezpečné. Treba často jesť v malých množstvách, aby sa nenarušil metabolizmus, zvýšiť pohyb, piť dostatok tekutín, úplne vynechať všetky sladkosti,... Chudnúť treba pomaly.
kazde dve hodiny vypit 2x2dcl vody,dychat podla jogy..na4nadych,4zadrzat,4vydych..
to 4si pomaly v duchu ratajte,toto kazde rano na lacno 3 krat opakovat,nie viac.
ano,nie po 18hod,ale po 17hod,uz nic nejest..neni to hlupost.
čawes ja som schudla 8kg za dva mesiace nejedla som vobec pečivo a nejedla som po pol siestej lenže jojo efekt začína fungovať takže tak ako náhle sa vratim do normalu vsetko je nazad
Vyradiť sladkosti a múku - úplne a myslím dlhodobo, nie len v období chudnutia a kilá pôjdu dolu, okrem toho určite nejesť po 18. Ja nejem ani ryžu a zemiaky. Veľa zeleniny a ovocia!
shakti: ze nepapat po 17? velka hlupost,so zbytkom vacmenej suhlasim
zaklad kazdeho chudnutia je spavne dychanie a vela pit-voda,nesladene caje-prosto doslovne sa nalievat a nebudete hladny,po 17hod uz nejest.
aha tak potom suhlasim;0))))