dnešný den mi poriadne zamaval mojim sebavedomim. mate niekto navod ako nepodlahnut emociam? jedna sa o sebavedomie na pracovnom trhu, ale aj celkové...
sebavedomie
no nemyslim ze by v praci niekoho len neustale chvalili a hovorili mu, ze podnik bez neho skrachuje.. si zvykaj, v robote sa zdrbava stale, treba sa proti tomu obrnit
mojim problemom je, ze skutocne na pohovore nedokazem predat svoje schopnosti. neviem, ci som natolko komplikovana osoba, ale narazam na to v podstate cely zivot, ze ludia ma nedokazu odhadnut a az po dlhsom poznani si uvedomia kto vlastne som. jednoducho nedokazem presvedcit na prvy dojem, co suvisi aj s mojim sebavedomim, ktore si vsak tiez akosi neviem zvysit.
Juj, ja som dnes mala absolútne hrozný deň, čo sa môjho sebavedomia týka... V práci som pokašlala všetko, čo sa dalo, cestou domov sa tiež udialo pár vecí, ktoré sa stávajú len v takýto deň, keď sa už od rána veci kazia....
Neviem celkom presne, čo sa ti dnes prihodilo, ale nezúfaj... Asi sa to jednoduchšie hovorí, ako realizuje, ale hlavu hore. Ak správne usudzujem, tak si dokašlala nejaký pracovný pohovor... no, v tom prípade ťa chápem, je to niečo, na čom ti záležalo a ono sa to takto pokašlalo... Ale pozri, bude ťa to trápiť a hnevať pár dní a potom sa musíš vzchopiť a zamyslieť sa nad tým, čo sa v tento deň stalo. Prejdi si všetko ešte raz a uvedom si, čo si asi urobila zle. Pozri si potom na nete, ako sa správať na interview. Nájdeš množstvo tipov, ako zapôsobiť, ako urobiť dobrý dojem... potom si to pred ďalším interview poriadne niekoľkokrát natrénuj, opakuj si, že nie si o nič horišia ako hocikto iný a že ťa vezmú. A ak by aj nie, tak to ber ako skúsenosť, z ktorej sa musíš znovu poučiť a nabudúce už všetko dobre dopadne.
Interviews sú strašne stresujúce, preto naozaj pomôže, keď sa dopredu dostatočne pripravíš a dokážeš predať svoje schopnosti a kvality...
dakujem vam za vaše slova, lenze som v stadiu, ked ani hudba a prechadzky nepomahaju
na pracovnom trhu sa priprav na sklamania,ponizovanie atd.je to bezny jav,na ktory si treba bohuzial zvyknut a nenechat sa odradit a udupat.
chod sa prejst na dake kludne miesto a na nic nemysli,vdychuj vonu prirody.alebo,co robievam -pustim si mp3 do usi uplne na plne pecky a prejde ma to:) vela stastia