sosovky + bolest oci

Príspevok v téme: sosovky + bolest oci
elwin

ludia co mate sosovky prosim vas... ja uz mam druhy mesiac cocky, mam Acuvue nove od Johnsons and Johnsons, a su na 30 pouziti, momentalne ich mam asi 20 krat v ockach... a dneska ked som si ich sla rano nasadit, tak ma vyslovene ze bolelo oko ked som sa pozrela doprava... a trva to az doteraz, co myslite, je to iba nieco chvilkove alebo mam daku infekciu alebo co.... hygienu sa snazim dodrziavat co najviac ako sa da, ruky mam ciste ked si ich nasadzujem a vyberam...

age44

ale aj acuvue with hydraclear su stale len dvojtyzdnove. ale ja som sa uz stretôa s tym, ze niektori kontaktologovia ponukaju dvojtyzdnove ako mesacne.... je to sila, pretoze im by malo viac ako na proviziach zalezat na zdravi klienta. a na druhej strane poznam ludi, ktori nosia mesacne sosovky aj dva mesiace. ale to zavisi od tvorby bielkovin. ja nemozem predlzovat dobu planovanej vymeny. vzdy sa uz tesim na nove balenie.

elwin

to su najnovsie s dakym hydratacnym filmom ci s cim, akurat sa na ne pozeram... a predsa som si nevymyslela ze na 30 pouziti, povedala mi to kontaktologicka...
a ta bolest bola inac z toho ze mi zacinal zapal uzlin, tak za to ma bolel sval...

age44

elwin, a kto ti povedal, ze acuvue su na 30 pouziti? vsetky acuvue su dvojtyzdnove!!! takze po dvadsiatom raze sa necuduj, ze ta bolia oci.

lilotka

mia, kedy si sa dávala operovať? A kde? Ja sa tiež chystám. Aké si mala silné dioptrie? A mala si ustálený zrak??

mia

Ked ta boli po nasadeni sosovky oko, vyhod ju a daj si uplne novu. Sice je na 30 pouziti, ale niekedy je potrebne vymenit ju skor, moze byt na nej pousadzanych kopec necistot, bielkoviny a pod.... a tie potom oko drazdia. Ja som tiez pouzivala tieto sosovky a menila som si ich skor, cca po tych 20-25 dnoch, zalezi aj od prostredia, v ktorom sa pohybujes. Teraz mam uz oci operovane a neviem si to vynachvalit, koniec okuliarom a sosovkam... xi xi

lilotka

Ja nosím šošovky a tiež ma raz strašne bolelo oko. Potom som zistila, že šošovka bola poškodená. Nechápem, ako sa mohla poškodiť, ale na tom jednom mieste ma oko stále bolelo.