Ahojte, vcera vecer, a dnes rano som mal na stolici krv. Bola svetla. Mavam striedavo riedsiu a pevnu stolicu, sporadicky byva tmava, ale s vyprazdnovanim som problemy zatial nemal. Casto vsak byvam nafuknuty zo stresu, alebo nervozity a mam pocit neuplneho vyprazdnenia. Tento problem sa ale so mnou taha dost dlho. Od minuleho roka ma s casu na cas mierne pobolieva v lavom boku. Lekarka nevedela, co to moze byt. Bol som 2x na röntgen brucha, 2x na sono, a nic sa tam nenaslo. Dokonca som bol aj na endoskopii. Teraz ma vsak ta krv na stolici trochu zneistila. Viem, ze s tym budem musiet ist v prvom rade k lekarke, len som chcel vediet, ci niekto nema alebo nemal podobny problem a ci neviete, co by to mohlo byt.
...hrubé črevo?...
...beat, no v ten tyzden, ako som sem pisal, som ju mal tri krat, bolo to jasne vidiet. Od vtedy som ju nemal, samozrejme, ze som sa s tym este stale nedotrepal k lekarovi, chcel by som ist aj na nejake odborne vysetrenie, ale rad by som sa vyhol vysetreniu cez konecknik, pokial sa da. No ale od vtedy ma znova pobolieva v lavom boku, od minuleho roka je to uz treti krat, neviem, ci to s tym nejak suvisi.
môj e-mail aloealka@gmail.com
poznam tieto problemi velmi dobre treba sa dat samozrejme vyšetrit odbornym lekarom ak mas zajem o skutocnu pomoc napis mi na e-mail s pripravkami s ktorimi pracujem mam vynikajuce vysledky môzes sa presvedcit u mojich zakaznikov a poradit s našimi lekarmi.
jan mas este tu krv? mas ju na povrchu stolice, v stolici, v mise ci na parieri?
A ja ti odporucim jest vela vlakniny a dostatocne pit. Hlavne nesytene mineralky a nesladene.
Ano, ale pomerne malicko.
RNG prosim ta a nachadza sa B15 aj v klasickom drozdi? Drozdie co je v takej kocke-nie susene.vdaka
Vela stastia!
Lekari o enzymoch vedia tak akurat ze existuju. Ale ked chces nejake, mozes sa obratit na moje obchody, hlavne konatelka ma nejake enzymi v schvalovani.
...ok,skusim sa poradit s lekarkou aj ohladom nejakych pripravkou, alebo tych B-vitaminov. Tie
pivovarske kvasnice som skusal este davnejsie, ale nemalo to podla mna nejaky ucinok. Dokonca som minuly rok skusal pit aj sunar, nejake tri mesiace, ale nepribral som za ten cas ani gram.