Ako uspokojiť chlapca alebo po čom chlapci túžia

PAPULKA17

AHOJTE MOZE MI DAJAKY CHALAN ALEBO SKUSENA ZENA PORADIT AKO USPOKOJIT MLADEHO CHALANA PRIATEL HOVORI ZE MU STACIM A ZE SVOJU PRACU SI ROBYM DOBRE ALE POPRAVDU JA SI TO NEMISLIM BOL MOJ PRVI TAKZE VELA SKUSENOSTY NEMAM BOLA BI SOM RADA KEBY STE MY PORADILI DAKUJEM

karol

aj mna vzrusuje 69 ... najlepsie je ked ja lezim a ona lezi na mne tak, ze ma poriadne rozkrocene nohy, a jej vagina je pri tom presne pri mojom jazyku, vtedy si dam pod hlavu vankus, aby som jej mohol vylizat poriadne pysky a klitoris ... najlepsie je ked je pri tom rozsvietene svetlo a ona sa nehanbi a ma tu vaginu poriadne roztiahnutu hned pred mojimi ocami, ze vidim vsetko - klitoris, pysky, dierku, zadocek ... ako pod mikroskopom ... to ma tak strasne vzrusuje ... a ked ma pritom moj penis v ustach ... je to nadhera

jerry

to je mi v podstate jedno ci stojim alebo sedim. a strasne ma este dokaze vzrusit 69. ty mi porad ake polohy si uz skusala hm???

zemka

no super a este ta nieco napada?.pocuj je ti lepsie ked pritom stojis?alebo to moze byt aj po sediacky?ked ti ho fajci?

jerry

neviem proste ma to vzrusuje. Ja ju do toho nenutim bo v tedy sa to babe nechce a hnusi sa jej to teda nevravim len o mojej ale tak konkretne. alebo je este fest dobre ked ma bozkava okolo vtaka