Potreboval by som dake rady aj od chalanov ale aj od bab,ze co by som mal robit,neviem moju holku "nazhavit" co robite vy muzi aby bola nadrzana?a co sa vam babam paci?pls keby sa dalo tak dopodrobna,krok po kroku
potrebujem poradit
Pravdupovediac, u mna niekedy stači, ked sa ku mne približi a začne ma nežne bozkavať..Najprv na uško, ličko, potom na pery, potom na krk a nižšie až po prsia (tieto bozky su aj tak nejlepšie, ked su nežne, ale aj jazyček pridat sem-tam). Potom mi nežne prstikami prechadza po chrbate a aj zadočku, neskôr si ma pomaličky vyzlečie a už to potom ide samo;-)) ...Ale ja som aj tak skoro vždy nadržana ;-)))
Skus ju pomalicky boskavat po brusku len jazickom a pomali ale pomali prechadzat vyzsie popri rebrach skus ju trosku pohpizkat a prejdi pod pazuchu tam sa to vsetko zacne, zas len jazikom a pomali bozkavat potom uvidis co sa snou stane.Veri goot nebudes lutovat :))
u bab sa to zacina vsetko v hlave- sepkaj jej krasne slovicka, ako ju lubis, potom mozes aj to, co by si s nou chcel robit, nehanbi sa :) bozkavaj ju, pouzi aj jazyk, zameraj sa na krk, ucho(ja osobne to milujem:), hladkaj ju po brusku a jemmne sa jej hraj s prsiami :) neverim, ze ta odmietne :)