Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

potrebujem poradit

1bambulka14

ale už ako napisal envy, u nas sa to začina v hlave a ked si len niečo premietnem v hlave, tak to tak už musi byť ;-)))

1bambulka14

Pravdupovediac, u mna niekedy stači, ked sa ku mne približi a začne ma nežne bozkavať..Najprv na uško, ličko, potom na pery, potom na krk a nižšie až po prsia (tieto bozky su aj tak nejlepšie, ked su nežne, ale aj jazyček pridat sem-tam). Potom mi nežne prstikami prechadza po chrbate a aj zadočku, neskôr si ma pomaličky vyzlečie a už to potom ide samo;-)) ...Ale ja som aj tak skoro vždy nadržana ;-)))

okipo

Skus ju pomalicky boskavat po brusku len jazickom a pomali ale pomali prechadzat vyzsie popri rebrach skus ju trosku pohpizkat a prejdi pod pazuchu tam sa to vsetko zacne, zas len jazikom a pomali bozkavat potom uvidis co sa snou stane.Veri goot nebudes lutovat :))

envy

u bab sa to zacina vsetko v hlave- sepkaj jej krasne slovicka, ako ju lubis, potom mozes aj to, co by si s nou chcel robit, nehanbi sa :) bozkavaj ju, pouzi aj jazyk, zameraj sa na krk, ucho(ja osobne to milujem:), hladkaj ju po brusku a jemmne sa jej hraj s prsiami :) neverim, ze ta odmietne :)