rodicia si myslia,ze som anorekticka :/

Príspevok v téme: rodicia si myslia,ze som anorekticka :/
loly

prosim vas,neviete ako mam vyhovorit rodicom,zeee NIESOM anorekticka??
len jednoducho obcas niesom hladna a oni do mna stale hustia "jedz a jedz"...niesom chuda..ani tlstaa...som tak akurat,a mne sa to paci,nechcem pribrat,ani schudnut :))..pproste je to pre mna ideal...
tak co s tym oni tolko maju??zacina mi z toho prepinat :((

evcca

vaha je nepodstatna, len media propaguju, ze anorekticky su vychudnute na kost,ide o postoj k jedlu a manipulaciu s nim.

majkaaa

Nikde nepíšeš výšku a váhu,a to je na posúdenie veľmi dôležité. Totiž Ty sa môžeš vidieť tučná aj pri výške 170 a váhe 55. A ohľadom jedenia...anorektičky sú vynaliezavé,vedia totižto aj dobre klamať. Naoko jedia,ale potom stravu neprehltnú,ale idú vypľuť,dať von inak,jedlo schovávajú a hovoria,že jedli,že všetko zjedli. Takže ak chceš,aby ti niekto napísal pravdivejší úsudok,napíš výšku a váhu.Ale pravdivo,lebo by si klamala len samú seba.

mackas

potrebujem vasu pomoc
Ahojte baby, mozno je divne a nemiestne, ze pisem na tuto stranku, ale mam problem, ktorý mi mozete pomoct vyriesit len vy, baby s poruchami prijmu potravy. Pisem bakalarsku pracu na temu poruchy prijmu potravy, velmi sa o tuto problematiku zaujimam. Mam dotaznik, ktory potrebujem vyplneny k praci od 15tich zien. Neviem ho vyplnit ja a ani ine zeny, kedze touto poruchou netrpim, neviem co presne prezivate. Chcela by som velmi poprosit, vas ochotne babenky, ktore by mi ho rady vyplnili. Uz som z toho zufala:( neviem sa pohnut dalej v praci:( Ak by ste mi boli ochotne pomoct, zaslala by som ho vam na meil, pozrite si to, podla mna je to zaujimave vyplnanie. Ja vam za to obratom poslem vyhodnotenie testu, ktory ukaze na kolko je vas stav vazny a aku pomoc alebo pripadnu liecbu potrebujete. Viem vam s tym pomoct i v dalsich krokoch, kedze studujem psychologiu, myslim, ze by som vam vedela pomoct, poradit, alebo byt aspon oporou, ktorou by som sa rada stala, ak nou byt pre vas mozem a o nu stojite. dakujem

klara16

je to relativne-kolko mas vysku a vahu?
P.S.do mojej sesternice stale hustili ze je strasne chuda a dnes-v 17tich rokov-ma pri vyske 165 cm urcite aj 80kg...vykrmili si ju

ačokeď

a čo keď si tu nenapísala celú pravdu. A čo keď sa len vidíš taká akurat a pritom si chudučká. A čo keď tvoje jedenie neni dostatočné, ty ho len také vidíš, hmmmm? Čo si nekceš pripustiť ty možu vidieť tvoji rodičia.

loly

dakujem pekne :))
no vies,ale oni viddia dost casto,ze papaam :D..ved aj mamka s aminule smiala,ked som povedala tete,ze vela sa do mna nevojde..hovorila,ze skor naopak :))
len neviemm...nejakk zmenila nazor ci co :/

hmmmmm

ahooj Loly..skus sa s nimi o tom najprv len porozpravat, a vysvetli im ze niesi odpadkovy kos,ktory sa moze otvorit a zavriet kedykolvek,a ze mas asi pomalsi metabolizmus,,tak isto im povedz,ze sa ti tvoja postava paci a nemas s nou problem,ze si robia zbytocne starosti a ak ani to nezaberie,tak vzdy ked bdues papat tak chod pred nich aby videli ze ti chuti::):):)