červené vlasy

Príspevok v téme: červené vlasy
arwenka

ahojte...mám prirodzene hnedé vlasy ale farbím si ich na červeno..chcem niečo nové, výrazné...čierne vlasy nechcem, tých sa potom nezbavím, hnedá je príliš obyčajná, mám rada výstrednejší look..blond som už bola a neustále odfarbovanie mi veľmi ničilo vlasy...takže ostáva aj tak len červená....ale chcem fakt jasnú červenú alebo ryšavú...tie farby ktoré v jednom kroku zosvetlia a zafarbia nie sú o nič lepšie ako obyčajné..takže rozmýšľam akú farbu použiť aby to bolo fakt dobré...máte nejaké skúsenosti alebo nejaký trik?

arwenka

bože čo by som dala za to keby som mala plavé vlasy...vtedy by tá červená bola úžasná...:) no ja by som chcela jednotnú farbu všade...už ma napadlo aj také že si fakt len na chvíľu dám blond farbu nech mi to zosvetlí a potom to zafarbím na červeno ale keď to začne vyrastať tak....to je potom kolotoč....a ničí to vlasy viac ako obyčajné farbenie....

noonaa

ja mam tiez tmave vlasya farbim do cervena...a najnovsie so si dala vytahat melir,co ja riadne neznasam...ale len zo spodku a take jemne pramienky...a kazdy je iny,od bieleho,blond,hnedeho,medeneho....spolu je to pekne.....asi to tak ale neznie :)