BOLESTI HLAVY, ZALUDKA, NERVOZITA - POMOC

Príspevok v téme: BOLESTI HLAVY, ZALUDKA, NERVOZITA - POMOC
sidonia 33

neviem ci tieto dve veci suvisia alebo nie asi tyzden ma picha v halve a tosi sa mi v hlave a mam pocit na odpadnutie neviem ci ta bolest nesuvisi s rastenim zubov mudrosti neviete mi povedat ci vtedy boli a picha v hlave a za usami ? a este jeden problem mam problem zo zaludkom moze sa stat ze zaludok a nafuknutie ovplyvnuje aj naladu a ste z toho v strese lebo mna uz natahuje nic ma nebavi zaludok ma boli citim sa niekedy ako nafuknuty balon a som nervozna ked mam ist spat som nervozna a nemozem spat nakoniec som unavena a stale nieco robim uplne mam telo ako keby mi po nom mravci lozili teraz neviem ci to je z nervov alebo z coho ale uz som zufala aj zo zaludkom bolestami hlavy a este aj toto nervozita ani obsediet nemozem je to jak na odstrelenie

RNG

Pri stresoch je vyssia spotreba niektorych vitaminov a mineralov. Obcas je dobre si ich doplnit. Hlavne skupiny B. Su nato hotove zmesy, ako napr Stress-B.
Z mineralov je to hlavne vapnik a horcik(calcium a magnezium)

aljoska

Tie problémy so žaludkom možu byt sposobené nervozitou.Skús si kúpit Persen,alebo Persen forte.To sú tabletky na ukludnenie na bylinkovom základe a ku tomu pi vela ukludnujúcich čajov,z medovky,dobrej mysle.Myslím že aj valeriánove kvapky sú na ukludnenie.Všetko dostaneš kúpit v lekárni.

jetam

Moc sa tu lieky neradia, ale tieto problemi mi prešli /bolo to asi 10 r. dozadu/po 2-3 dnoch uzivania Belasponu ráno-večer a potom 1 denne asi 10 dní a šumivé magnézium. Volnopredajny v lekarni.Raz za nejaky cas sa mi to objavilo, ale preslo nejake obdobie a prestalo. Len niekedy sa to prejavy, ale prisiel som na to, ze to mam z nervozity a nadčasov,ktoré som robieval.