Je to orgazmus????

ann

No cafte, Ja neviem ci som orgazmus mala alebo nie..Nepotrebujem si to robit ani dlho a hned citim taky slastny pocit,svrbenie a cela sa potom uvolnim a chce sa mi spat..trva to niekolko sekund a niekedy si aj poviem ze ci sa mi to oplatilo robit na tych par sekund =)..Je to orgazmus? A tie svaly ci krce musim vzdy poriadne citit?? Neviem mi to opiste alebo mi napiste ze si mam vobec orgazmus ked sa tak citim ako som vam to opisala ..prosiiiiim...

***

miluška: na tomto fore nie sú kontrolované nicky a tak tu pod jedným môže vystupovať viac osôb. prečo by dada mala zmeniť svoj nick, ked sa jej páči? nechaj ju tak. každý sem môže dať svoj názor prípadne otázku k téme a nesmie zabúdať pritom na úctu k ostatným. slobodne sa vyjadri, ale neútoč:)

dada

miluska ved si mysli nech sa paci ked si hlupa tak co mam robit,mam rada toto forum lebo su to vsetky tipy otazok a nepisem vobec na ine ze su blbosti ale ved si mysli ja viem svoje a to mi staci nepotrebujem zdielat rady puberticky pripadne dospievajuceho dietata

miluška

ale no Dada! Odhalila som Ťa? ak sú tu tri Dady, tak si prečo si nedáš iný nik? Aj na inom mieste na týchto stránkach sa ludia pýtajú a TY (DADA)sa pýtaš čo sú to za hlúpe otázky... takže tak...

dada

miluska aby si vedela tu natomto fore su tri baby ktore maju nicky dada a jaso nikde nic nepisala ,po prve mam dieta a mam 32 rokov aproblem je vtom ze som po porode nezazila uz ani raz orgazmus len zazivam tieto pocity co som napisala tak preto som sa chcela informovat a toto forum je nato aby tu ludia kladli svoje problemy a nie nato aby si ty tu rospravala respektivne kritizovala inych ake otazky davaju ,bola bysom rada keby si sa starala o seba a nie o inych alebo aspon pomohla a este co sa tyka kolkokrat som uz sexovala tak toho za moj cely zivot bolo dost a viem dobre co je to orgazmus len pred porodom som hol pocitovvala inym sposobom dakujem.

miluška

Milá Dada! čo to dávaš za hlúpe otázky? Na inom mieste sa čuduješ, že niekto sa pýta na palcovanie a ty nevieš, kedy máš orgazmus???? nehnevaj sa, ale o orgazme už každý vie všetko. Koľko máš rokov a ako dlho sexuješ???

kupelnik

no moja priatelka ho preziva tak ze sa cela napne a zacne strasne hlasno dychat a potom uz len lezi odvarena... ale za 3 hodiny zvladne aj 3x :)

sian

takze ja mam orgazmus casto.neda sa opisat co vtedy citim,je to super.ale potom uz niesom schopna pokracovat/resp.uz nemam chut na sex/,vsetko zo mna opadne ,tak sa uvolnim.